Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
De Specs voor een Compaq Presario SR1365CL
De Compaq Presario SR1365CL is een desktop computer die oorspronkelijk geïntroduceerd door het bedrijf in januari van 2004 . Het systeem is ontworpen voor de thuisgebruiker is uitgerust met een scala aan functies gericht op multimedia gebruik . Als gevolg van een fusie tussen Compaq en HP , steun voor de SR1365CL wordt verstrekt via de website van HP . Moederbord

De Presario SR1365CL heeft een Asus K8S - LA moederbord uitgerust met een AMD Athlon ( 64 ) XP 3300 + 2.4 - gigahertz -processor , twee 184 - pins DDR SDRAM-geheugen slots , geïntegreerde video graphics met 64 megabytes ( MB ) van dedicated geheugen en een geïntegreerde AC97 audio controller . De computer wordt geleverd met een 512 - MB memory stick al geïnstalleerd , maar het moederbord is in staat de ondersteuning van maximaal 2 gigabyte ( GB ) RAM geïnstalleerd . Als u wenst te uitbreidingskaarten voegen , het moederbord bevat drie PCI- slots en een AGP-slot
Drives

De computer beschikt over een totaal van vijf drive bays : . Twee externe 5,25-inch bays , twee externe 3,5 - inch bays en een interne 3,5 - inch bay . De externe bays worden gebruikt om een ​​16x DVD houden ( + /- ) R /RW DL optisch station , een 16x DVD - ROM drive en een geheugenkaartlezer , het verlaten van een externe 3,5 - inch bay vrij voor gebruik met een optioneel apparaat . De computer 250 - GB , 7200 - rpm harde schijf wordt opgeslagen in het interne baai.
Interfacepoorten

De SR1365CL kenmerken twee sets van poorten -interface , men zich op het voorpaneel en de andere aan de achterkant . De voorste set bestaat uit een Firewire poort , twee USB -poorten , een hoofdtelefoonaansluiting , een audio line-in -poort en een microfoon -poort . De achterste set bevat een Firewire poort , vier USB -poorten , toetsenbord en muis PS /2 poorten , een VGA poort , een parallelle poort , een seriële poort en drie audiopoorten . Elke poorten bieden door uitbreidingskaarten zijn ook toegankelijk vanaf het achterpaneel .
Monitor

Een 17 - inch LCD-monitor wordt geleverd die bij de SR1365CL . Functies van de monitor zijn een maximale resolutie van 1280 bij 1024 pixels , een 134 - graden horizontale kijkhoek , een 350:1 contrast ratio en fijne 0.264 mm dot pitch . De monitor beschikt ook over een set van geïntegreerde luidsprekers , die worden aangesloten op een van de audio- poorten aan de achterkant van de computer .
Software

De computer wordt geleverd met Windows XP Home Edition voorgeïnstalleerd als besturingssysteem . Daarnaast Compaq omvat WinDVD 5 Player Basic , Adobe Photoshop Album , Norton AntiVirus 2005 , Microsoft Works 8.0 , Encarta Encyclopedie 2005 Standard Edition en een aantal proefversies van andere programma's . Compaq Total Care en HP Instant Support worden ook verpakt met de computer om te helpen met het onderhoud , de ondersteuning en het oplossen van problemen .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe u uw eigen Micro PC 
·Wat is een SFF Machine ? 
·Hoe een gateway 610 Reparatie 
·Hoe te starten vanaf een cd sc…
·Hoe je het moederbord voor een…
·Apple Vs . PC Benchmarks 
·Beschrijf de verschillende soo…
·Presario 2100 Specs 
·Kan 2 Way Radio Schade een com…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe informatie Installeren op My Flash D…
·Hoe te wijzigen Uw Fios Wireless Router …
·Hoe te Overclock een Pentium 4 CPU 2.266…
·Hoe kan ik een Canon S300 printer Cartri…
·Apple iPad Features 
·Hoe te lokaliseren Uw MotoSAT RV Vriende…
·Hoe kan ik een aangepaste laptop bouwen 
·Hoe je nieuwe computer een prijsopgave B…
·Hoe Hook Up een PC naar een lcd-tv zonde…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com