Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe te voorpaneel Audio voor de ULT40182 Install
Moderne computer gevallen zijn ontworpen met vele functies die niet bestonden in het verleden : ramen en verf keuzes voor esthetiek , fans en water lussen voor koeling , en het frontpaneel aansluitingen voor het gemak . Bijna alle frontpanelen hebben een kenmerk gemeen - audioaansluitingen . U gebruikt deze audio -aansluitingen ( stereo -uitgang en microfoon ingang ) op de noodzaak om kabels lopen aan de achterkant van uw computer te omzeilen . U JavaScript voorpaneel audio de hand van de volgende stappen , in dit voorbeeld gebruik van de populaire Ultra Grid geval , model ULT40182 . Wat je
computer moeten aan de volgende specificaties :
ULT40182 geval
moederbord met onboard audio , of geluidskaart met standaard frontpaneel connectiepinnen
moederbord of handmatige
Computer stereogeluidskaart gebruiker hoofdtelefoons
Toon Meer Aanwijzingen
Access de audiokabel
1

Open uw computerkast . Zorg ervoor dat u het systeem hebt uitgeschakeld en losgekoppeld van het netsnoer van de computer voeding . Koppel de kabels van de randapparatuur van de computer . Kopen van 2

Verwijder de zijpanelen . Aan de achterkant van de computer , verwijder de vier zijpaneel retentie schroeven . Schuif elke zijpaneel terug en weg te trekken van de zaak .
3

Vind het voorpaneel audiokabels . Aan de rechterzijde van de behuizing , nabij de bodem , is een groep van kabels die uit de voorkant van de behuizing . Twee van deze kabels moeten grotere plastic headers . De kabel met het opschrift "Audio " of " AC97 " is het frontpaneel audiokabel . U kunt ook herkennen door te kijken naar de pin gaten : de bovenste rij zal een pin hole gevuld net binnen de linker pin gaten . De interne USB-kabel zal een pin gat gevuld op de rechterbovenhoek .
Sluit de audiokabel
4

Vind uw audio- header . Open de handleiding op uw geluidskaart of het moederbord , en zoek de gedetailleerde schema . Voorzijde audio -aansluitingen voor geluidskaarten zijn meestal gelegen op de top of de achterkant van de geluidskaart . De connectoren voor moederborden zijn over het algemeen in de buurt van de achterkant van het moederbord , in de buurt van de uitbreidingsslots .
5

Verplaats de audiokabel aan op de juiste audio- header . Ontkoppelen van de kabel en uit te breiden om de header u aansluit . Zorg ervoor dat de kabel niet via elk willekeurig intern case fans of leg tegen chipset heatsinks . Beide situaties kan de kabel of de computer beschadigen .
6

Sluit de audiokabel aan op de audio- header . De audio- header wordt een ontbrekende pin die aansluit bij de gevulde pengat op de audiokabel . Zorg ervoor dat de pinnen goed zijn uitgelijnd , als ze kunnen buiten buigen van positie of breken . Stevig , maar voorzichtig , drukt u op de kabel op de audio- header .
7

Sluit uw zaak . Sluit beide zijpanelen en schroef in het zijpaneel retentie schroeven . Sluit het netsnoer en alle kabels van de randapparatuur aan de achterkant van de computer .

Power 8 op uw computer .
Schakel het voorpaneel Audio
< br > 9

Sluit uw hoofdtelefoon aan op het voorpaneel audio-aansluiting . Zorg ervoor dat de hoofdtelefoon luidsprekers zijn aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting . Als u een microfoon , zorg ervoor dat deze is aangesloten op de microfoonaansluiting . Zorg ervoor dat uw achterpaneel audio- connectors zijn losgekoppeld als de twee poorten niet gelijktijdig gebruikt kunnen worden .
10

Meld u aan op uw computer . Als u gebruik maakt van het besturingssysteem Windows 7 , moet een geïntegreerde audio-chipset van uw moederbord detecteert automatisch dat uw voorpaneel wordt gebruikt .
11

Activeer uw sound manager software als u geen gebruik maakt van Windows 7 met een geïntegreerde audio-chipset . Deze stap zal variëren op basis van welke hardware en drivers die je hebt. In de sound manager software , activeer je het voorpaneel audio .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Velocity Micro E2210 Specs 
·Hoe een iPAQ Mini PC Activeren…
·Hoe de snelheid Tweak op een A…
·eMachines W2888 Specs 
·Delen van een Desktop PC 
·Wie is eigenaar van Lenovo- co…
·De voordelen van een PC Temper…
·HP Pavilion A1610N productspec…
·Specificaties voor de Dell Dim…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een Aspire 5517 Fix Met Cable Connec…
·Het upgraden van Acer Aspire One RAM 
·Hoe Vergelijk HP Compact Photo Printers 
·Hoe te vervangen Pc2700 Met PC2100 
·Vrijstaande Computer Definitie 
·Hoe de BIOS van een XFX 7900GS bijwerken…
·Hoe de ventilator vervangen op een Radeo…
·Hoe partitie van een harde schijf zonder…
·Wat is een Magic Memory Stick ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com