Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Vrijstaande Computer Definitie
De laatste keer dat u een bezoek aan de luchthaven , wanneer u een computer gebruikt om uw vlucht informatie te controleren , u gebruikt een vrijstaande computer . Een vrijstaande computer meestal opereert zelfstandig , maar sommige sluiten op specifieke databases om gevraagde informatie te verstrekken . De gemeenschappelijke naam voor een vrijstaande computer is een " computer kiosk . " Je zult deze typen computers gebruikt in musea , scholen , ziekenhuizen , kerken en overheid instellingen te vinden. Standalone ATM

De meest voorkomende vrijstaande computer is de automatische teller kiosk gevonden in benzinestations , winkels en restaurants . Deze computer maakt elektronisch naar uw bank via een telefoonlijn nadat u veegt u met uw bank of creditcardmaatschappij . Door het invoeren van gegevens in ATM- scherm of toetsenbord van de computer , kunt u geld ophalen uit uw account . De geautomatiseerde ATM zal ook tickets af te drukken , maar kan niet deposito's te aanvaarden
Vrijstaande Information Computers

Wanneer je naar het winkelcentrum en de noodzaak een routebeschrijving naar een specifieke winkel - . Je zou vindt dat het winkelcentrum heeft een vrijstaande computer uitgerust in een speciaal ontworpen kiosk voor een gemakkelijke toegang . De kiosk herbergt de computer , zonder dat de doos computer of andere hardware toegankelijk is voor maar die toegelaten . U vindt een overzicht van winkels op categorie , een winkelcentrum kaart en misschien zelfs informatie over promoties beschikbaar vinden , afhankelijk van hoe mall personeel geconfigureerd op de computer .
Ziekenhuis Vrijstaande Computers
< br

Ziekenhuizen > bieden ook vrijstaande computers om patiënten die meer informatie over het ziekenhuis , diensten of basiszorg . Terwijl een vrijstaande computer kan hechten aan een netwerk voor gemakkelijk bijwerken , wordt de informatie toegankelijk is meestal beperkt tot de menu-opties op de computer zoals geprogrammeerd . In sommige ziekenhuizen kunnen patiënten informatie opzoeken over artsen of behandeling .
Vrijstaande Computers

Je hoeft niet gebruiken meestal vrijstaande computers om berekeningen of invoergegevens maken zoals jij doet met een computer op het werk . Integendeel, de computer biedt een interactieve informatieve functie, zoals op een luchthaven als je wilt opzoeken een nabijgelegen hotel . In musea , zult u veel vrijstaande computers die interactie mogelijk is met een spelletje , een puzzel te vinden of om meer over het museum tentoonstelling vinden . Vrijstaande computers kan versnellen het proces voor het inchecken in hotels , toegang tot informatie in een bibliotheek , foto's afdrukken van uw digitale camera , rekeningen betalen en koop kaartjes .
Configuraties

een vrijstaande computer biedt meestal een verscheidenheid aan configuraties , waaronder barcodelezers , camera's , credit card readers en stereo speakers . Vrijstaande computers kunnen worden geconfigureerd voor Wi - Fi- toegang , indien nodig , en hebben meestal een groter touchscreen . Doos van een vrijstaande computer is de kiosk , meestal van staal of kunststof constructie aangeboden in verschillende stijlen en kleuren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te verwijderen schrijven b…
·Hoe om gegevens van uw gebroke…
·Hoe maak je verbinding een Mag…
·Hoe te Transflash opmaken in F…
·Hoe USB converteren naar 1394 …
·Hoe u een PC in NAS Storage fo…
·Hoe volledig verwijderen van e…
·Hoe maak je een HD DVD afspele…
·Hoe je Micro SD Reader Gebruik…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe je naar BIOS met een P5B serie Card 
·Het upgraden van een Dell Inspiron 9300 
·Hoe de laagste prijs te krijgen Macbook 
·Wat Socket Board is een HP DC7600 ? 
·Gedeelde Probleemoplossing draadloze pri…
·Specifieke kenmerken van de Sony Vaio PC…
·Hoe te verwijderen Logitech Mouseware 
·Hoe maak je een Linux - compatibele PC B…
·Wat zijn de overeenkomsten in een PC en …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com