Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Wat zijn de voordelen van het toevoegen van geheugen aan laptops?
In een laptop , zijn er over het algemeen twee onderdelen die kunnen worden aangeduid als " het geheugen . " Een van deze heet Random Access Memory , oftewel RAM . Random Access Memory werkt veel op korte termijn geheugen van een persoon ; informatie wordt daar opgeslagen , terwijl het op dit moment in gebruik is , en wordt overgebracht naar wat kan worden aangeduid als " lange termijn " het geheugen van een computer op verzoek van de gebruiker . Deze lange - termijn geheugen harde schijf van een computer , dat het tweede stuk hardware soms aangeduid als "memory ". In de meeste gevallen , kunnen beide soorten geheugen grote voordelen bieden als opgewaardeerd . RAM

RAM
werkt door de opslag van het verzamelen van alle bestanden die momenteel worden gebruikt op een computer en consolideren ze op een plaats voor snelle toegang . Bijvoorbeeld , elke keer dat een programma wordt geopend , informatie die nodig is om het programma uit te voeren wordt tijdelijk in het RAM-geheugen opgeslagen . Als er een project gewerkt , zoals een document in een tekstverwerker , dat project wordt ook opgeslagen in het RAM . Wanneer een gebruiker het document bewaart , wordt dan verplaatst naar de harde schijf voor permanente opslag .

Het is belangrijk te onthouden dat RAM werkt alleen wanneer er elektriciteit doorheen stroomt , dus alles opgeslagen op de RAM is tijdelijk , en kan verloren gaan als de computer is uitgeschakeld , crasht of verliest macht. Daarom schijven nodig zijn, omdat ze in staat om informatie op te slaan of een elektrische stroom doorheen loopt . Echter , harde schijven werken veel langzamer dan RAM , 50 keer langzamer in veel gevallen .

Als er te veel programma's tegelijk open of RAM onvoldoende is om alle benodigde informatie op te slaan voor een programma , de pc of laptop zal slaan informatie die moet worden op de RAM in een tijdelijke map op de harde schijf in plaats daarvan . Aangezien de harde schijf is veel langzamer dan RAM , kan dit leiden tot een aanzienlijk tragere computer . In dit geval , toevoeging willekeurig toegankelijk geheugen een laptop aanzienlijk zou verhogen de capaciteit van de computer voor het opslaan kortetermijninformatie het RAM zelf , hetgeen uiteraard zou leiden tot een snellere running computer . Meer programma's kunnen in een keer worden geopend zonder zo veel van een vertraging , en grote RAM - sucking -programma's over het algemeen soepeler .

RAM
is niet het enige dat de snelheid van een computer beïnvloedt . De processor ( ook wel CPU) heeft ook een grote invloed op de snelheid van de computer . Echter , als de snelheid is een probleem , het upgraden van RAM zal meestal helpen het probleem tot op zekere hoogte .
Hard Drive

Een harde schijf kan eisen upgraden als er onvoldoende ruimte gewenste bestanden. Tijdens het zoeken naar en verwijderen van onnodige bestanden op een harde schijf kan soms dit probleem op te lossen , is het waarschijnlijk dat de harde schijf weer zal vullen relatief snel . Duidelijk en eenvoudig , de voordelen van het upgraden van een harde schijf liggen in de mogelijkheid om meer bestanden en grotere bestanden op te slaan in het langetermijngeheugen .
Geheugen op een laptop
< br >

een van de moeilijkheden van het upgraden van RAM op een laptop is dat elke laptop anders wordt gebouwd , en dus elk heeft zijn eigen unieke methode voor het upgraden RAM en sommige kunnen niet upgradable zijn op alle. Ook zijn er een aantal verschillende soorten en maten van RAM , dus is het belangrijk om te weten welk type en grootte uw specifieke laptop kan gebruiken . Een handig en gratis tool genaamd CPU-Z kunt u alles wat u moet weten over de hardware van de computer , met inbegrip van essentiële RAM informatie vertellen . Een link naar dit programma te downloaden is hieronder opgenomen in de sectie " Resources " . Ook inbegrepen is een link naar een handige website die verbindingen biedt naar instructies voor het installeren van RAM , gerangschikt per laptop fabrikant en het model .

Meeste laptop harde schijven
zijn vergelijkbaar , maar bij het upgraden , is het belangrijk om te zorgen dat een laptop maken harde schijf wordt verworven en niet een desktop PC harde schijf als ze niet passen in een laptop . Een koppeling is hieronder opgenomen in de sectie "Bronnen" , dat een lijst van instructies afgestemd op specifieke laptop modellen biedt .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe je RAM-geheugen of geheuge…
·De specificaties voor een ATI …
·Hoe u de juiste voeding van de…
·Hoe te Optiplex 320 Upgrade 
·Hoe je het geheugen in een Tos…
·Hoe het verhogen van het aanta…
·Upgrades voor computers 
·Hoe meer RAM-geheugen installe…
·ATX moederborden die precies i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe fout Fix Met Nero Burning ROM Execut…
·Hoe USB Power Output Verhoog 
·Hoe maak je een harde schijf Reset 
·Hoe te DDR2 upgraden 
·Hoe te openen een . Pptx in Keynote op e…
·Hoe u uw laptop scherm Van dimmen wannee…
·Wat zijn AC /DC adapters ? 
·Hoe maak je een corrupte schijf te forma…
·Hoe maak je een Gamma Color Adjustment T…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com