Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe de Intel heatsink te verwijderen van een SECC2 Processor
De Single Edge Contact Cartridge 2 ( ook wel bekend als SECC2 of Slot 1 ) was de form factor die door Intel voor de eerste Pentium III -processors . In plaats van te kijken als een computer chip , zoals de meeste processors doen , Pentium III -processors met behulp van de SECC2 vormfactor eruit ziet als een kaart of een cartridge . De vroege Pentium III -processors zijn nog steeds snel genoeg om moderne besturingssystemen zoals Windows 2000 en XP draaien , en als je een van deze processors , kunt u op zoek naar manieren om het te tweaken voor meer snelheid met behulp van een methode zoals overklokken . Verwijder de voorraad Intel heatsink en ventilator uit een SECC2 Pentium III-processor als je nodig hebt om een meer efficiënt koelsysteem voor overklokken of als u gewoon behoefte aan een ventilator die is gestopt met werken te vervangen installeren. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Kleine schroef
Toon Meer Aanwijzingen
1

Draai de processor cartridge , zodat de huidige ventilator naar u . De ventilator is gehuisvest in een plastic pakket dat clips op het koellichaam . Op elke hoek van de ventilator een kunststof lus . Duw elk tabblad , dan til de ventilator van de processor patroon naar het koellichaam bloot . Je moet nu in staat zijn om te zien dat het koellichaam is verankerd door vier plastic pennen , die gaan door de heatsink en de processor kaart naar de plastic kap aan de andere kant .

Plaats 2 van de schroef op een tafel , waardoor het puntige uiteinde naar boven . De schroef moet ongeveer de grootte van de punaise gaten op de Pentium III cartridge .
3

Houd de Pentium III cartridge , zodat de holografische logo naar beneden en het koellichaam naar boven gericht zijn. Lijn de schroef met een van de pinnen die de Pentium III cartridge bij elkaar , en naar beneden duwen . Het puntige uiteinde van de schroef moet de plastic pin achteruit rijden door de Pentium III cartridge , zodat u hem eruit te trekken met je vingers . U kan nodig zijn om een schroevendraaier te gebruiken om de schroef te verwijderen van de cartridge als dit proces ertoe leidt dat zij vast komen te zitten .
4

Herhaal stap 3 totdat alle vier pinnen zijn verwijderd . Het koellichaam en kunststof deksel kan nu vrij van de Pentium III worden verwijderd. Het koellichaam kan nodig zijn om iets worden gedraaid als deze is verwijderd , om de thermische overdracht materiaal tussen het en de processorkern los .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te Moederborden & Processo…
·GeForce 8400GS vs Ati X850 
·Hoe de USB Header poorten toe …
·Hoe kan ik een externe cd-bran…
·AMD Athlon 64 5000 Specificati…
·Instructies voor een Belkin An…
·Hoe je het RAM vervangen in Uw…
·Hoe maak je een tweede process…
·Heeft een Three - Way SLI is W…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het RAM vervangen in een Acer Asp…
·Hoe uw computer vergrendelen met behulp …
·Problemen met de Logitech Access Keyboar…
·Instructies voor een Casio Model 2926 
·Hoe kan ik een laptop beginnen met een R…
·Hoe de BIOS Enter op een Compaq Presario…
·Hoe te converteren VGA naar AV 
·Plaatsen om te Koop & Verkoop Gebruikte …
·Hoe maak je een USB -kabel driver instal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com