Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een Modaal gaming computer te bouwen
Het bouwen van een matige gaming computer bestaat uit het kiezen van de componenten die de beste prestaties voor de minste hoeveelheid geld zal voorzien en dan zetten de stukken samen . Weten wat wedstrijden worden gespeeld is een eerste vereiste , omdat veel spellen hebben minimale hardwarevereisten . Overeenkomen met de onderdelen om de hardware-eisen en een budget , en voeg vervolgens een besturingssysteem met de nieuwste updates en het is speeltijd. Het belangrijkste verschil tussen een gaming computer en een bedrijf of een personal computer is dat de onderdelen in een gaming computer zijn meestal iets duurder . Wat je
Case met voeding
Moederbord
CPU met koelsysteem
RAM
Harde schijf met kabels
optische drive met kabels
Toetsenbord
muis nodig < br > Besturingssysteem
Monitor
Nylon kabelbinders
kruiskopschroevendraaier
Videokaart * ( optioneel ) op Twitter Geluidskaart * ( optioneel ) op Netwerkadapter * ( optioneel ) op Twitter Luidsprekers of headset ( optioneel ) op kaartlezer ( optioneel ) op Internet -verbinding ( optioneel ) op Twitter * facultatief als opgenomen op het moederbord, die nodig anders
Toon meer instructies
Installeer het moederbord < br >
1 Typische moederbord achterpaneel aansluitingen .

Open de zaak en bepalen of de connectoren op het achterpaneel ( zoals een muis, USB- , geluid -poorten en toetsenbord) passen in het lege ( dit is de metalen plaat die gaten op de connectoren op het moederbord overeenkomen heeft ) , dat bij het geval . Zo niet , verwijder dan de blanco en gebruik de blanco die bij het ​​moederbord kwam in plaats daarvan , zodat het moederbord goed past en er zijn geen extra gaten in de achterkant van de zaak .

Place 2 het moederbord in de zaak en lijn de schroefgaten . Plaats een schroef in elk gat dat de lijnen met een connector . Draai elke schroef met genoeg koppel om het op zijn plaats te houden , maar niet zo veel als op het bord beschadigen .
3

Sluit de netvoeding aan op het moederbord . Bevestig een tweede voedingskabel indien nodig. ( Raadpleeg het moederbord installatie-instructies voor de vereisten . )
4

Installeer de CPU in het stopcontact en bevestig de koelventilator of vloeibaar koelsysteem . Sluit de voeding aan deze apparaten als dat nodig is .
5

Plaats de RAM-modules in het moederbord . Als u gebruik maakt van niet-passende RAM of maar gedeeltelijk vullen van de banken met RAM , raadpleeg de handleiding van het moederbord voor meer informatie over welke ingangen te gebruiken .
6

Bevestig het geval aansluitingen voor USB , power on , harde schijf activiteit , interne luidspreker , reset switch en het frontpaneel aansluitingen als dat nodig is.
Installeer de schijven
7 Installeer uw harde schijf in een beschikbare drive bay .

Monteer de optische drive en de harde schijf op een beschikbare drive bays, zorg ervoor dat de bij het systeem geleverde kabels hen zal bereiken in de geselecteerde locaties .
8

Sluit de drive connector kabels aan elk van de schijven eerst, dan bevestig de uiteinden op het moederbord . Bevestig de voedingsconnector de schijfeenheden .
9

Voeg een extra kaarten , zoals video , geluid of netwerk. Sommige videokaarten vereisen ook een eigen voeding aansluitingen .
10

Gebruik wat nylon kabelbinders op te ruimen de binnenkant bedrading , zorg ervoor dat u de kabels te strak knijpen of te routeren ze te dicht bij fans , en zorg ervoor om voldoende speling in de kabels , zodat ze niet af te trekken van hun aansluitingen .
11

Vervang het gevaldekking en bevestig de randapparaten, zoals de muis , toetsenbord , monitor , speakers en netwerkkabel .
Installeer het besturingssysteem

Vermogen 12 op de computer en plaats het besturingssysteem opstartschijf in het optische station . Reboot indien nodig , en selecteer de " Boot from CD /DVD" optie als daarom wordt gevraagd .
13

Volg de aanwijzingen om het besturingssysteem , formatteren van de harde schijf partitie te installeren en installeer een nieuw exemplaar van de nieuwe besturingssysteem met behulp van de volledige beschikbare ruimte , of maak aparte partities , indien gewenst.
14

Installeer de drivers die niet met de installatie werden geladen . Controleer de website van de fabrikant voor de nieuwste stuurprogramma's die overeenkomen met het besturingssysteem .
15

Controleren op updates van het besturingssysteem en installeer alle die beschikbaar zijn . Eenmaal gedaan , controleren op updates opnieuw en herhaal dit proces totdat er geen updates meer beschikbaar zijn . Dit kan enkele rondes worden aangepast , afhankelijk van het operating systeem. Reboot wanneer daarom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe je RAM-geheugen of geheuge…
·Hoe maak je een computer gaan …
·Hoe de RAM in een Inspiron 152…
·Snelste microprocessors 
·Hoe je RAM toe aan een HP -com…
·Hoe maak je een Desktop PC Upg…
·Soorten AGP-kaarten 
·Mijn laptop start niet na een …
·Hoe te installeren en inschake…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Plotter Problemen oplossen 
·Hoe Dubbelzijdig Printen op een Lexmark …
·Hoe Set Auto - Shutdown Mode op Mac-lapt…
·Hoe maak je een schijf verwijderen van e…
·Hoe maak je een Smart Card Reader Invoeg…
·Hoe maak je een draadloos toetsenbord me…
·Kan een harde schijf worden toegevoegd a…
·Hoe stel ik mijn laptop met een draadloz…
·Hoe de Motorola VT2542 Unlock 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com