Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe u uw DVD-speler Maak een DVD-brander
Als uw computer alleen met een standaard DVD -station speelt , kan u wilt upgraden op een gegeven moment op een apparaat staat ook gegevens branden op een lege dvd . Helaas is er geen manier om een ​​DVD-station dat nog niet de mogelijkheid om schijven te branden upgraden , zodat je enige overgebleven optie is om de drive volledig te verwijderen en een nieuwe te installeren . Het verwijderen van een oude dvd-speler en het installeren van een nieuwe DVD-brander duurt slechts enkele minuten . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier verhuur dvd -brander
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open menu 'Start' van uw computer en kies ' Configuratiescherm'. Klik op " Systeem en onderhoud " en kies " Device Manager . " Klik op "Doorgaan " als u gebruik maakt van Windows Vista . Kopen van 2

Klik op het plusteken naast de " DVD /CD - ROM apparaten " entry . Rechtermuisknop op de vermelding voor uw bestaande dvd-speler en kies " Installatie ongedaan maken . " Kies "Verwijder de stuurprogramma's voor dit apparaat " en klik op "OK . "
3

Schakel de computer uit en koppel het netsnoer los van de achterkant van de computerbehuizing . Verwijder elk van de andere kabels die op de computer .
4

Stel geval van de computer op zijn kant , op een vlak werkgebied , met de toegang paneel naar u toe gericht . Controleer om te zien of toegang panel van uw computer wordt vergrendeld door middel van Phillips schroeven , een vergrendelknop of een plastic schroef .
5

Ontgrendel het paneel toegang via de geschikte methode , zoals het verwijderen van de Phillips schroeven , verdraaien van de schroef tegen de klok of duwen de vergrendelknop indrukken . Duw het paneel iets op en schuif deze uit de computer .
6

Zoek je bestaande dvd-speler in de metal drive bays aan de rechterzijde van de behuizing van de computer . Controleer of de platte lint kabel aangesloten op de achterkant van de speler is ook verbonden met een ander apparaat of als het de enige rit met de kabel .
7

Koppel de lintkabel en de kleinere plastic voedingskabel van de achterkant van het station . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven van de DVD- speler aan op de metalen schijf bay te verwijderen . Greep het einde van het station en schuif deze uit de baai .

Dia 8 van de DVD-brander in de lege drive bay . Ervoor te zorgen dat het uiteinde met de kabel -poorten wordt geconfronteerd in de computer . Steek beide van de kabels die u eerder hebt losgemaakt in de poorten op de achterkant van de DVD-brander .
9

Zoek de metalen jumper pinnen , die naast de kabel poorten zijn geplaatst . Plaats de pennen in de instelling "master " als de platte lintkabel alleen is aangesloten op de DVD-brander . Stel deze in op de instelling " slave " wanneer de kabel ook is aangesloten op een ander station. Controleer de handleiding van de dvd-brander om te zien welke instelling is " master" en dat is " slave . "
10

Plaats en draai de kruiskopschroeven aan de DVD-brander houden om de drive bay . Zet het toegangspaneel terug op het geval van de computer en sluit deze opnieuw aan te sluiten door de schroeven of het aandraaien van de schroef .

Plug 11 in elk van de kabels van de computer en zet de computer aan . Wacht tot de " Nieuwe hardware gevonden " wizard openen en ga door de aanwijzingen op het scherm om de DVD- brander driver software te installeren .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een Wireless Mini …
·Hoe Clean Up Computer kabels 
·Hoe kan ik een externe cd-bran…
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Hoe uw computer Wipe & Install…
·ATI Radeon HD 3100 Specificati…
·Hoe je Quad Core prestaties te…
·Hoe te installeren WD Scorpio …
·Hoe maak je een computer zaak …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe uw favorieten programmeren op een Mi…
·Hoe kan ik een Gateway harde schijf in e…
·Problemen met Computer Sound Issues 
·Hoe maak je een grafische controller voo…
·Hoe te Quicken de kerntemperatuur 
·Hoe de chip resetten op een Epson printe…
·Hoe kan ik een goedkope Quad Core Build 
·Hoe maak je een Mario Laptop Skin Make 
·Lexmark 70 Compatibiliteit 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com