Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Het upgraden van mijn pc gratis
Computer upgrades zijn duur . In veel gevallen is het beter om een nieuwe pc dan installeer meer geheugen te kopen . Echter, voordat u honderden euro's uitgeven aan computeronderdelen , moet je weten dat er een paar vrije methoden beschikbaar voor het upgraden van uw pc . Bij het updaten van het besturingssysteem , het beheren van uw harde schijf en het aanpassen van systeeminstellingen , kunt u een pc de snelheid , schijfruimte en geheugen upgraden zonder een cent . Instructies
1

Klik op "Start " en " Alle Programma's . " Kopen van 2

Klik om te openen " Windows Update . " Dit zal meestal ergens in de buurt van de top van de lijst Alle programma's . Windows zal automatisch zoeken naar updates . Klik op " OK " om de aanbevolen updates te installeren . Besturingssysteem software updates zijn gratis , en ze kunnen helpen uw computer vlot verlopen . Veel oudere versies van Windows worden niet meer ondersteund met regelmatige updates , maar als je niet een gewoonte van regelmatige actualisering te maken , kan je gemist hebben zelfs een zeer oude updatebestand .

Klik 3 de toets "Enter " op de knop "Start" weer .

Type " Schijfdefragmentatie " 4 ( zonder de aanhalingstekens ) in het tekstvak onder aan het menu Start en druk op . < br >
5

Klik op uw primaire harde schijf te markeren in de lijst met schijven voorzien . Uw belangrijkste harde schijf zal doorgaans worden aangeduid als station " C "
6

Klik op ' Defragmenteren Disk " , terwijl de primaire harde schijf is geselecteerd . Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​beheerderswachtwoord . Tenzij u specifiek het opzetten van een alternatieve beheerderswachtwoord , dit is hetzelfde wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen in Windows . Het programma begint automatisch defragmenteren van je harde schijf . Een gefragmenteerde schijf wordt niet efficiënt te draaien . Het defragmentatieprogramma programma zal gegevens voor een soepeler PC operaties herschikken . Deze harde schijf upgrade zal zowel de snelheid en opslagruimte te vergroten . Defragmenteren kan enkele uren duren , maar u kunt blijven met uw pc, terwijl het defragmenteren plaatsvindt .
7

Terug naar het menu Start nogmaals .
8

Klik met de rechtermuisknop op " computer " en selecteer" Eigenschappen . " Noteer de numerieke waarde vermeld onder de " Installed Memory ( RAM ) " rubriek . U moet dit nummer later weten .
9

Klik op " Geavanceerde systeeminstellingen " en selecteer het tabblad " Geavanceerd " .

Click 10 "Instellingen " en klik op het tabblad "Geavanceerd " .
11

Klik om te deselecteren het selectievakje met de naam " automatisch beheren wisselbestandsgrootte voor alle stations . "
12

Selecteer uw primaire harde schijf en typ een nieuwe waarde in het kader van de " Custom " rubriek . Het nummer dat u typt zal de hoeveelheid harde schijf ruimte toegewezen voor het virtuele geheugen geworden . Extra virtueel geheugen toe te voegen zal de snelheid van uw computer te upgraden zonder dure interne geheugen of RAM toe te voegen . Volgens Microsoft , kunt u een waarde invoeren die tot drie keer de Installed Memory waarde . Vergeet niet , zijn de waarden gegeven in megabytes . Een gigabyte is 1000 megabyte . Bijvoorbeeld , als je 2 gigabyte RAM geïnstalleerd , kan je je virtueel geheugen te upgraden naar 6000 megabytes .
13

Klik op " OK " om het virtuele geheugen upgrade te bevestigen .
< br >

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe kan ik een betere subscore…
·Hoe te wijzigen van een Tecra …
·Hoe hardware te wijzigen zonde…
·Over Computer Recycling 
·Hoe Memory Upgrade op een Comp…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Fu…
·Hoe maak je een PC geheugen Fi…
·Hoe maak je een Compaq SR1 300…
·Wat zijn de voordelen van het …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als een …
·Hoe Video RAM Set voor Eeepc 900A 
·Hoe je HP LaserJet printersoftware voor …
·Batterij Voorwaarden voor de iPad 
·Hoe maak ik de tab van een mobiele telef…
·Hoe maak je een Laptop Skin aanmaken 
·Bepalen van de Sector Grootte op een CF-…
·Het upgraden van een eMachine W3410 
·Hoe USB Problemen naar Serieel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com