Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe hardware te wijzigen zonder opnieuw installeren van Windows XP
Soms is het niet de moeite waard de aanschaf van een nieuwe computer als je gewoon kunt upgraden deel , vaak dramatische verbetering van de prestaties van de computer . De meeste hardware-upgrades hebben geen invloed op uw Windows-besturingssysteem . Onderdelen zoals nieuwe RAM , een videokaart , geluidskaart of een extra harde schijf zal uw Windows XP-installatie niet storen . De twee belangrijkste uitzonderingen hierop zijn het moederbord en de primaire harde schijf . U kunt een tweede harde schijf toe te voegen , maar u kunt het oorspronkelijke station waarop Windows is geïnstalleerd zonder verlies van uw installatie niet te verwijderen . Een nieuw moederbord kan echter worden toegevoegd aan de juiste voorbereiding . Wat je nodig hebt
Windows XP installatie -cd
Windows XP productcode
Toon Meer Aanwijzingen
vervangen Moederbord
1

Zet de computer uit en haal de voedingsbron voordat u het moederbord te vervangen . Raadpleeg uw moederbord voor specifieke instructies over het omgaan met het moederbord . Kopen van 2

Sluit de computer weer in nadat u het moederbord hebt gewijzigd en plaats de installatie-cd van Windows XP . Zet de computer aan .
3

Agree om Windows XP Setup invoeren door op "enter " op het menuscherm .
4

akkoord met de End User License overeenkomst of druk op ' F8 ' om deze sectie overslaan .
5

op het menu Installatie , druk op " R " om de optie repareren kiezen . Windows XP zal nu gaan door de lange installatie zonder vervanging van een van uw bestanden of persoonlijke instellingen . Het zal gewoon je hardware te evalueren en zich aanpassen aan de nieuwe veranderingen .
6

Voer in het Windows XP-product code als daarom wordt gevraagd . Dit nummer moet worden opgenomen met uw Windows- cd of de Windows XP handleiding . Laat Windows opnieuw op te starten bij het opnieuw activeren .

Plaats 7 in uw computer geen cd die bij het ​​moederbord kwam als Windows zegt dat het niet de benodigde drivers te vinden . Windows zal u vragen waar te kijken voor de nieuwe drivers . Vertel Windows naar de CD zoeken naar drivers .
Andere hardware Wijzigingen

Shutdown 8 de computer uit en haal de stroombron. Installeer de nieuwe hardware zoals geïnstrueerd door de handleiding die bij het ​​kwam .

Plug alles 9 terug in en zet het systeem weer aan als je eenmaal klaar bent met de fysieke upgrade . Laat Windows op te starten .

Laat Windows zoeken 10 voor stuurprogramma's voor uw nieuwe hardware . Meestal zal het scannen op wijzigingen in uw systeem en vervolgens de juiste drivers automatisch te vinden . Als het zegt het kan ze niet vinden , plaatst u de cd die bij de nieuwe hardware kwam . Direct Windows XP de nieuwe CD zodat het kan gebruiken die bestuurders . Als er nog steeds een probleem is , ga dan naar de website van de fabrikant en zoek naar de chauffeurs . Je moet in staat zijn om de juiste stuurprogramma's voor Windows te gebruiken downloaden . Nadat de stuurprogramma's zijn bijgewerkt , zal Windows klaar om te gaan . Dit geldt voor elke compatibele hardware waaronder geluidskaarten , videokaarten , geheugen en extra harde schijven .
11

Handmatig updaten van de drivers als Windows niet automatisch gebeurt . Navigeer naar de Device Manager door te klikken op ' Start' en vervolgens " Uitvoeren , " typ " mmc " en druk op "enter ". Druk op ' Ctrl + M " en selecteer" Toevoegen ", klik op " Device Manager . " Zoek uw nieuwe hardware en dubbelklikt u erop of klik met de rechtermuisknop op en kies 'Eigenschappen'. Als u de nieuwe hardware niet kan vinden , op zoek naar een gele waarschuwing vlag naast een apparaat ( de vlag staat voor een apparaat dat is niet juist nog niet geïnstalleerd ) . Selecteer het tabblad ' Driver ' en vervolgens op 'Update Driver . ' U zult dan in staat zijn om Windows om automatisch te scannen of anders kunt u kiezen voor de chauffeurs zelf te installeren .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Thermal Grease gebruiksaanwijz…
·Hoe meer RAM-geheugen toe aan …
·EPROM Definition 
·Hoe kan ik mijn PC Bluetooth- …
·Hoe maak je een Pentium III co…
·Hoe uit elkaar te halen een la…
·Hoe maak je een AMD Athlon XP …
·Hoe de processor te upgraden i…
·Hoe kan ik een externe cd-bran…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de gevaren van een piepschuim l…
·Hoe kan ik een Dell 700m Restore 
·Wat is een TTY- Port ? 
·Epson V500 Vs . V700 
·Installatie van Bluetooth op een Apple P…
·Hoe naar rechts Klik op een Apple Comput…
·Systeemherstel voor een Dell B130 
·Toshiba Satellite A200 24N Specs 
·HDMI naar Mini DisplayPort Converter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com