Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Thermal Grease gebruiksaanwijzing
Thermisch smeervet ( ook bekend als thermische pasta ) wordt gebruikt in computers te helpen afkoelen de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) , beter bekend als de processor. Het is kritiek voor deze processor rustig te blijven en niet oververhitten . De thermische vet vult alle luchtbellen in de processor en helpt verdrijven warmte beter . Koelpasta kan tot 100 keer groter te zijn bij het ​​uitvoeren van deze warmte dan lucht . Als u een upgrade of vervanging van uw processor , of het installeren in een nieuw gebouwde PC , moet koelpasta gebruikt worden . Instructies
1

Verwijder de processor uit het moederbord . Er zullen twee of vier clips die een ventilator en koellichaam aan de top van de CPU . Zodra deze klemmen worden vrijgegeven , kan de warmteafleiding verwijderd en de CPU zichtbaar. De koelpasta zal gaan tussen de heatsink en de CPU . Kopen van 2

Reinig het koellichaam en CPU met gemeenschappelijke isopropylalcohol en een schone doek . Breng de alcohol direct op de doek voor het reinigen. Gebruik nooit alcohol rechtstreeks op de CPU of koellichaam , zoals schade optreden .
3

Breng een kleine hoeveelheid koelpasta aan de achterkant van de CPU in het centrum . Alleen van toepassing voor een bedrag ongeveer de grootte van een halve rijstkorrel . Zorg ervoor dat u de verbinding ergens anders op het moederbord te krijgen .
4

Spreid de koelpasta in een dunne laag gelijkmatig over de rug van de CPU . Sommige merken van koelpasta zal komen met een dun stuk plastic om de verbinding te verspreiden . Zo niet , kunt u een rijbewijs , credit card of een andere schone stukje dun plastic om het te verspreiden gebruiken . Zorg ervoor dat de laag is dun en toch dekt de CPU ook. Ongelijkmatige dekking kan ertoe leiden dat de CPU oververhit raken bij de bediening .

Seat 5 het koellichaam terug aan de top van de CPU . Vervang de clips die het op zijn plaats om een ​​goede afdichting tussen de heatsink , koelpasta en CPU zorgen .

Vermogen 6 tot computer en zorg ervoor dat het goed werkt . Moderne computers hebben temperatuur veiligheidsinstellingen ingebouwd , dus als de CPU oververhit raakt van onjuiste koelpasta installatie , zal de pc normaal afgesloten voordat er schade ontstaat . Als dit gebeurt , verwijdert u de heatsink en inspecteer de koelpasta laag. Solliciteer meer koelpasta indien nodig . Bevestig alles met zorg en probeer het opnieuw .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Het upgraden van mijn pc grati…
·Hoe te Beeldschermgeheugen toe…
·Hoe maak je een Quad Core Q840…
·Hoe kan ik de Volume Driver Up…
·Hoe zien of een computer heeft…
·Hoe kan ik Breid het geheugen …
·Verschil tussen Dual Core en C…
·Die processors in EMachines T3…
·Hoe de Intel heatsink te verwi…
  Related Articles
Instructies voor het gebruik van een iPa…
Instructies voor de data-abonnement op e…
iPad Aanwijzingen voor AT & T 
Instructies voor een iPad OtterBox 
Hoe te Grease Film Schoon vanaf een iPad…
Computer Desk Inbouwrichtlijn 
Instructies voor het installeren van een…
Instructies voor een videokaart installe…
7 MID Tablet Password Reset instructies 
  Hardware Articles
·Wat is de min 12 Volt op moederborden vo…
·Hoe te verwijderen Linksys Software 
·Hoe download ik mijn Dell 2350 Harde sch…
·Hoe te scannen op de iPad 
·Hoe kan ik kopen Geheugen voor een Compa…
·Ingebouwde Mouse Knoppen op een Inspiron…
·Hoe om dvd- films met behulp van Windows…
·Hoe de Dell Inspiron 1300 Knoopcelbatter…
·Hoe maak je een Lightscribe Disk Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com