Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Waar kan ik kopen een Canon Multipass F30 printkop
? De Canon Multipass F30 is een bubble jet printer bekend om zijn heldere , snelle afdrukmogelijkheden . Het verdubbelt effectief als een copier en scanner ook. De Canon Multipass F30 is gemaakt voor kantoren aan huis en kunnen worden gedeeld via een thuisnetwerk of zelfs gebruikt als een productiviteit apparaat voor een klein kantoor . De Canon Multipass F30 is goedkoop te onderhouden , ook al heeft een iets hogere aanschafprijs dan veel van zijn concurrenten . Ondanks een aantal geweldige functies , de Canon Multipass F30 heeft wel zijn problemen , in het bijzonder met de printkop . Canon Multipass F30 printkop Error

De Canon Multipass F30 printkop fout wordt aangegeven door een " verkeerde cartridge " op het LCD-scherm wanneer het proberen om af te drukken . Dit zou kunnen worden veroorzaakt door de printkop niet correct of door een defecte printkop wordt geïnstalleerd .
Reinigen en opnieuw installeren van de printkop

Alvorens geld te besteden aan een nieuwe printkop , het kan de moeite waard zijn om te proberen en te reinigen of opnieuw installeren van de printkop te zien of het lost de " verkeerde cartridge " fout .

Om de printkop te reinigen op een Canon Multipass F30 -printer , eerst printerinstellingen selecteren door op de knop Menu totdat Printerinstellingen verschijnt . Druk vervolgens tweemaal op de knop Instellen . Druk op de pijlen links en rechts tot je hoofd Schoonmaken op het LCD- scherm . Druk op Set nogmaals om de printkop reinigen te starten .

Als u nog steeds de " verkeerde cartridge " foutmelding krijgt na het reinigen van de printkop en installeer de printkop . Om dit te doen , eerst de scaneenheid openen door op de Open knop aan de rechterzijde van de printer , zodat u de printkop en de inktcartridges kunnen zien . Als de stroom niet op , zet de stroom op . De printkop verplaatst zich naar het midden . Verwijder de printkop door het verhogen van de grijze vergrendelingshendel en het opheffen van de printkop vrij . Vervang de printkop door stevig op de printkop in de printkop houder . Trek de grijze vergrendeling tot deze vastklikt .

Sluit de scannereenheid en probeer opnieuw af te drukken . Als u dezelfde foutmelding krijgt , dan moet u een nieuwe printkop kopen .
Inkoop en vervangen van de printkop

De Canon Multipass F30 printkop is direct online beschikbaar . U kunt een printkop uit PrecisionRoller.Com of de OfficeStoreDepot.Com schaffen . Beide winkels bieden een redelijke prijs voor een nieuwe printkop , variërend van $ 54 tot $ 63.

Zodra uw nieuwe printkop komt, verwijder uw oude printkop door het openen van de scannereenheid (druk op de Open knop aan de rechterkant van de printer ) terwijl de printer is ingeschakeld . De printkop wordt verplaatst naar het midden . Breng de grijze vergrendeling en til de oude printkop gratis . Vergeet niet om al uw inktpatronen te verwijderen van de oude printkop . Open uw nieuwe printkop , draai het om de beschermende tape van de spuitmondjes te verwijderen en de nieuwe printkop in de printkop houder . Laat de grijze vergrendeling arm totdat de printkop is veilig .

Plaats uw inktpatronen , sluit de scannereenheid en probeer nogmaals af te drukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Paper Jam in e…
·Hoe maak je een printkop verva…
·Hoe maak je een Lexmark E250DN…
·Hoe te Etiketten voor Office D…
·Hoe maak je een HP 1600 Toner …
·Fout Met My Canon I9900 Knippe…
·Hoe maak je Refill een Canon I…
·Hoe maak je een Network Config…
·Hoe maak je een Lexmark 510 Se…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Phillips tv-tuner gebrui…
·Hoe maak je een zelftest uitvoeren op ee…
·Hoe maak je een Webcam Driver Install 
·Hoe je Ubuntu installeren met een Flash …
·Hoe kom ik erachter hoeveel SDRAM een de…
·Hoe te Computers in Phoenix Recycle 
·Hoe te herstellen Foto's op een geheugen…
·Hoe je het toetsenbord Number Pad uitsch…
·Hoe maak je een Bluetooth inschakelen in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com