Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Fargo Printer Problemen
Fargo printers zijn consumenten-grade business- card printers voor thuis of klein kantoor . Net als bij gewone computer printers , Fargo printers kunnen er storingen optreden op de gelegenheid. Veel van de problemen Fargo printers zijn vergelijkbaar met reguliere printers , zoals problemen met de voeding drukmateriaal door de machine en problemen met de printer cartridges . U kunt problemen met Fargo printers oplossen door het oplossen van problemen van de machines. Card - Niet - Fed Foutmelding

U kunt een foutmelding op uw computer die zegt: "Unable to Feed Card . " Ontvangen Dit gebeurt wanneer de printer niet in staat is om elke blanco visitekaartjes op te sporen in de kaart hopper . Dit kan zijn omdat er geen visitekaartjes werden geladen of ze werden niet goed geladen.

Om de fout te herstellen , nemen alle kaarten uit de trechter en controleer of ze niet aan elkaar plakken . Uitwaaieren de kaarten te zorgen dat ze niet steken , en dan strek ze in een stapel . Druk de trechter lading hendel totdat u de kaart lade klik op zijn plaats hoort . Plaats de kaarten in de trechter met de afdrukzijde naar beneden en sluit het deksel van . Ga door met de afdruktaak door op de knop " Doorgaan " knop .

Als u nog steeds de foutmelding krijgt , druk dan op de knop " Cancel Print " op het foutbericht dat op uw computer wordt weergegeven . Schakel de printer uit en trek het voor enkele seconden . Steek de printer weer aan en zet hem weer aan . Dit moet eventuele fouten die zijn het houden van de printer goed functioneert duidelijk .
Lint Sensor Error Message

Een lint sensor foutmelding staten , " De printer kan de volgende vinden paneel op het lint . " Dit betekent vaak dat de printer lint brak of beschadigd is en het veroorzaken van fouten in de printer . Om de fout te herstellen , opent u de voorkant van de printer en verwijder het afdrukken lint. Onderzoekt het lint en zoeken naar eventuele rimpels of breuken en te repareren als dat nodig is . Voor rimpels , rechtzetten van het lint en draai de take - up kant van de patroon naar ten minste vier panelen vooruit voorbij de beschadigde lint. Voor pauzes , sluit de twee uiteinden van het lint met een klein stukje tape en wikkel het lint minstens vier panelen langs de schade . Plaats het lint weer in de printer en druk op de " Doorgaan " knop om te gaan met afdrukken .

Als u nog steeds het foutbericht , vervangt u de afdrukken cartridge door een nieuwe .
< Br >
Card jam Error

tegenstelling tot standaard printers , Fargo printers zijn kleiner en hebben minder plaatsen voor de drukkerij materiaal vastlopen in het apparaat . Dit maakt het oplossen kaart jam fouten een eenvoudiger proces . Om een ​​kaart jam oplossen , opent u de voorklep van de printer en verwijder de printer cartridge . Druk op de " Cancel " en " Pauze" knoppen om de rollen heen en weer te bewegen en te bevrijden van de kaart . Verwijder de kaart , vervangt u de printcartridge en sluit de voorklep om het afdrukken te hervatten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te compatible HP 920XL ink…
·Hoe maak je een USB -printer v…
·Canon Printer Smartbase MP Pro…
·Hoe te Lexmark Printer Install…
·Hoe afdrukken van Webshots van…
·Hoe te Xerox WorkCentre 55 Ins…
·Hoe kan ik een HP F4235 printe…
·Hoe maak je een klok op een HP…
·Hoe de inktniveau resetten in …
  Related Articles
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
Grafische kaart probleemoplossing 
Problemen met een EVGA FX 5500 videokaar…
  Hardware Articles
·Hoe de Echo geluid op een computer Fix 
·Waarom kan ik niet gebruiken Mijn Micro …
·Hoe kan ik in een kleine Molex stroomcon…
·Hoe om te achterhalen of mijn computer e…
·Hoe de 32 MB videokaart upgraden in een …
·Hoe maak je een Samsung laptop Pas 
·Verschillende maten van Kopieerpapier 
·Over Computers & Film Projectoren 
·Hoe Memory Upgrade in een Acer Aspire 57…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com