Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik gebruikte inktcartridges Koop
Gebruikt inkt cartridges zijn niet altijd aan het einde van hun levensduur . Velen worden bijgevuld of gerecycled te maken van het materiaal van de onderdelen canisters maken . Lege inktpatronen worden vaak weggegooid en verscheept naar stortplaatsen waar zij zich bij andere afvallen. Deze items niet biologisch afbreekbaar en kunnen nog steeds schadelijke chemicaliën bevatten . Het vinden en kopen van gebruikte cartridges kunt u het milieu te helpen en misschien zelfs geld verdienen door middel van recycling of navullen diensten . Instructies
1

Contact lokale kantoor aanbod winkels en vragen of ze zal het opzetten van een inktcartridge uitwisseling met jou . Veel klanten van deze winkels zijn op zoek naar een manier om hun cartridges recyclen en kunnen bereid om ze aan u geven aan geen kosten of in ruil voor een kortingsbon richting van toekomstige aankopen in de winkels liggen . Bieden aan de winkels betalen een nominaal bedrag voor het verzamelen van gebruikte cartridges van hun klanten of het leveren van coupons . Kopen van 2

Voorzie uw partners met een kleurrijke doos weer waar gebruikers eenvoudig de cartridges kunnen deponeren zonder last van de verkoop personeel of weg te nemen uit het bedrijfsleven . Zij moeten de voordelen van patroon hergebruik of recycling. Dit is vooral belangrijk als u niet compenseren klanten voor hun cartridges .

Call lokale papier of metaal recycling centra 3 en bieden voor het opzetten van een advertentie joint venture. Bieden hen een logo en telefoonnummer op uw dozen om hun voordelen te adverteren als zij plaatsen een van hun vakken in hun customer center voor u . Afhankelijk van het niveau van uw succes en het vertrouwen van uw partners in de joint venture , kunt u zelfs in staat zijn te werken zijn recycling -themed bumperstickers of lokale advertenties om de zichtbaarheid van alle betrokkenen te bevorderen .
4

Maken een flyer die uw interesse aankondigt in gebruikte cartridges en plaats het op lokale organisatie planken . Voorkomende locaties zijn scholen , universiteiten , kantoor vergaderruimte en publieke fora .
5

Controleer eBay en andere websites waar mensen kijken naar gebruikte artikelen verkopen . U kunt betalen vaak anderen om cartridges te verzamelen voor ongeveer dezelfde kosten die u zou kunnen betalen lokaal werken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe een LC51CL inktcartridge v…
·Hoe maak je een Reset 9 - Pin …
·Hoe de toner in een Dell 3100C…
·Hoe maak je een CLP - 510 Tran…
·Hoe kan ik een Lexmark X4690 R…
·Hoe controleert de kleur gevoe…
·Hoe maak je een Epson 1280 Hoo…
·Hoe de Kodak 5500 Problemen 
·Hoe maak je enveloppen in een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toshiba 2800 Specificaties 
·De beste DVD - R Media 
·Hoe stel ik mijn laptop met een draadloz…
·Wat is een Memory Chip ? 
·Hoe een Fingerprint Reader verbinding 
·Hoe maak je een opgeblazen Drive Defragm…
·OSHA Aanbevolen Ergonomic Mouse Pad 
·Hoe een inkjet printer verbinding met ee…
·How Do You Reclaim the Scrap Gold Van ou…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com