Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kan ik een USB -printer draadloos
? In het tijdperk van alomtegenwoordige draadloze netwerken en apparaten , delen van een printer is uitgegroeid tot een groot ongemak . Sharing standaard printer moet de hostcomputer om altijd worden ingeschakeld , en het probleem wordt verergerd als de host is een laptop , en moet worden verplaatst . Er zijn verschillende manieren om dit op te lossen door het toevoegen van een printer op een draadloos netwerk , zodat elk lid van uw huishouden te drukken met gemak . Opties voor het draadloze printen

Een draadloze printer-adapter sluit je draadloze netwerk na te zijn aangesloten op de printer via de USB-kabel , en het heeft een extra poort waardoor het kan worden aangesloten op een computer voor configuratie doeleinden . Als alternatief , adapters verkrijgbaar om de communicatie met een printer via Bluetooth mogelijk . Beide soorten adapters zijn gelijk geprijsd .

Bluetooth -adapters
hebben twee belangrijke nadelen in vergelijking met draadloze adapters . De eerste is dat Bluetooth een kortere elkaar: ongeveer 10 meter , in vergelijking met de 40 tot 45 meter bereik van draadloze adapter . Ten tweede, veel computers niet over Bluetooth -adapters , die zou resulteren in extra geld uitgegeven . Echter , Bluetooth kan een haalbare optie voor woningen met een bedrade schakelaar om een ​​internet verbinding in plaats van een draadloze router te delen .
USB -poort

Voor meer flexibiliteit en minder draden , de aanschaf van een draadloze router met een USB-poort voor het delen van een printer . De Apple Airport Extreme is een van de meest populaire routers voor dit doel , maar er zijn veel andere opties beschikbaar . Sommige routers met USB-poorten kan alleen worden gebruikt voor het delen van een externe harde schijf , dus check de specificaties van de fabrikant vóór de aankoop. Terwijl een router met het delen van printers meer dan een draadloze of Bluetooth -adapter kan kosten , zou er ook een speed voordeel bij de aanschaf van een nieuwe router als uw huidige draadloze netwerk werkt met de draadloze B of G normen. Nieuwe routers over het algemeen gebruik van de draadloze N -standaard, die is aanzienlijk sneller .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Problemen met Lexmark Cartridg…
·Hoe je HP 4280 Problemen 
·Hoe je meerdere pc's verbindin…
·Hoe je het Control Panel Verva…
·Hoe te Wedding Enveloppen afdr…
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·Is er een voordeel van het geb…
·Kunt u deze downloaden Instruc…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe te vertellen als je Power Supply Uni…
·Hoe te Refill een Epson T0481 inktcartri…
·Er kunnen gevallen waarin u wordt gevraa…
·Epson 7900 Versus 7700 
·Hoe de inktpatroon op een Epson Stylus C…
·Hoe maak je een VeriFone Printer 250 Pro…
·Hoe te Connect 5.1 luidsprekers naar een…
·Hoe uw geluidskaart Identificeer Online 
·Hoe USB Keys gebruiken als RAID schijven…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com