Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Gevaren van Printer Toner
Printer toner is een poeder dat in heavy - duty printers in plaats van inkt . Het is een mengsel van koolstof en polymeren , en heeft het bij kantooromgevingen omdat het langer dan traditionele vloeibare inkt duurt . Er is echter een aantal aanwijzingen zijn er gezondheidsrisico's in verband met langdurige blootstelling aan printer toner geweest .
Printerpictogram
Respiratory Risico

The Queensland ( Australië ) Departement van Openbare Werken uitgebracht in 2007 een onderzoek dat suggereerde dat toner gebruikt in bepaalde laserprinters uitgezonden minuscule deeltjes die moeten geassocieerd met respiratoire aandoeningen in andere studies . In het uiterste geval de tonerdeeltjes waren dicht genoeg en had een chemische samenstelling die suggereerde dat zij hetzelfde effect op mensen sigarettenrook . Een ander onderzoek , van de Universiteit van Rostock in Duitsland , suggereerde dat deze deeltjes zijn kankerverwekkend en , zoals asbest , kan kanker veroorzaken na langdurige blootstelling .
Exposure

Zowel de studie van Queensland en de Rostock studie opgemerkt dat de ernst van de gezondheid van de reacties op de printer toner zou variëren, afhankelijk van de duur van de blootstelling . Degenen die zijn blootgesteld aan toner voor een lange tijd , zij opgemerkt , leek een hogere kans van aanbestedende luchtwegen hebben , maar met ingang van 2009 , was er geen officiële studie uitgevoerd om een wetenschappelijk resultaat te produceren .
< br > Age of printer

andere factor in het onderscheiden van de risico's van langdurige blootstelling aan toner is de leeftijd van de printer . Printers vervaardigd in de jaren 1970 en eerder gebruikt een soort van toner dat was pure koolstof , die gevaarlijker zijn dan de toner zou zijn van moderne printers .
Vergelijkingen met Dust

Hoewel een zaak kan worden gemaakt voor de kankerverwekkende eigenschappen van toner , degenen die werken in zeer stoffige gebieden hebben ervaren vergelijkbare effecten . Dit zou suggereren dat de problemen met tonerdeeltje - based zouden zijn , in plaats van chemisch gebaseerd .
Veiligheid

Hoewel een verband tussen toner en ademhalingsproblemen moet nog definitief worden gemaakt , hebben studies aangetoond dat er reden tot zorg kunnen zijn. Om aan de veilige kant , is het een goed idee om een gefilterd masker te dragen bij het hanteren van toner , en om deuren of ramen open te houden om voldoende ventilatie te garanderen bij het veranderen of het hanteren van toner .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill Dell printer ink…
·Zwart-wit laserprinter Vs . Co…
·Hoe schoon de ingebouwde Waste…
·Hoe maak je een printerpoort w…
·Hoe maak je een Kodak 5500 -se…
·Toshiba DP 6570 Installatie 
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe maak je een inktcartridge …
·Waar kan ik kopen een Canon Mu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe je goede deals op desktopcomputers 
·Hoe maak je een hub te vervangen door ee…
·Hoe kan ik Escape om BIOS op een Acer ? 
·Apple iPad 3G Connection Problemen 
·Ik Ongecoupeerd de IBM X41 en Nu Het gaa…
·Hoe kan ik een Lexmark X8350 op de Netwo…
·Hoe maak je een interne harde schijf Loc…
·Hoe weten wat voor soort scherm moet uw …
·Hoe maak je een USB -printer in Windows 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com