Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Apple iPad 3G Connection Problemen
De 3G-verbinding op een iPad biedt gebruikers toegang tot internet, zelfs wanneer ze niet binnen het bereik van Wi - Fi . 3G-dienst vereist een data-abonnement met een mobiele telefoon vervoerder , en soms de verbinding mogelijk niet goed . Het oplossen van 3G- problemen kunnen zo simpel zijn als het veranderen van een instelling op uw apparaat , of zo complex als wachten voor uw provider naar service te herstellen voor alle klanten . Airplane Mode

Als uw iPad is ingesteld op vliegtuig-modus , wordt het 3G-netwerk uitgeschakeld , als deze instelling is ontworpen alle datacommunicatie af te snijden op uw apparaat . Wanneer de vliegtuigmodus is ingesteld op " On", een klein oranje vliegtuig verschijnt in de werkbalk boven op elke iPad -scherm . Om de vliegtuigmodus uit te schakelen , gaat u naar het menu Instellingen en tik op de " On /Off " toets om deze optie terug in de positie "Uit" .
Range

Om 3G-netwerk van een vervoerder te gebruiken , moet u zich binnen het bereik . Wanneer u een reis naar het platteland of een deel van het land waar uw provider geen service te bieden , kan de 3G-verbinding op uw iPad niet functioneren. Zelfs als u zich binnen het bereik van het netwerk , als de verbinding zwak is kan het nodig zijn om buiten te gaan voor je iPad herkent het 3G-netwerk .
Herstarten

Wanneer u binnen het bereik van het 3G-netwerk en de vliegtuig-modus is uitgeschakeld , raadt Apple het herstarten van de iPad als een 3G-verbinding niet kan worden vastgesteld . Herstarten uw iPad zal de harde schijf , die de 3G-verbinding probleem kan verhelpen rebooten . Herstart de iPad door de " Sleep /Wake " -knop ingedrukt te houden totdat er een rode streep verschijnt aan de bovenkant van het scherm . Schuif de pijl aan de linkerkant van de rode strip helemaal naar rechts en wacht tot het apparaat uit te schakelen . Na 10 seconden , de macht van de iPad weer aan en controleer of 3G-verbinding .
Carrier Problemen

Een service carrier dat is het hebben van een algemeen probleem dat dekking , zoals tijdens een elektrische black-out , zal niet in staat om 3G- dienst aan te bieden totdat de situatie is opgelost . Poging om contact op met uw 3G- provider als u vermoedt dat het probleem is een breed uitvalt , of toegang tot de website van de vervoerder op een andere computer om te zoeken naar een bericht .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je het RAM vervangen in ee…
·Hoe maak je een PC Adresboek o…
·Hoe muziek rippen naar een App…
·Hoe te Gids Zoeken op een iMac…
·Ik zette een cd in Mijn Macboo…
·Kunt u een Wi - Fi Connection …
·Hoe maak je handmatig kopiëre…
·Hoe te Sound In iWeb 
·Hoe maak je een Mac G5 Powersu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een Sound Blaster ? 
·Hoe te vervangen mijn HP laptop Processo…
·Hoe te verbinden de draadloze kaart op e…
·Hoe maak je een tv als monitor Als de TV…
·Hoe naar rechts Klik Inschakelen op een …
·Hoe kan ik een Dell Studio Laptop werken…
·Pentium 4 2.53 Specs 
·Top Rated MSI Gigabyte Asus 
·Hoe de Asset Tag wijzigen op een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com