Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te Sound In iWeb
Wanneer u werkt op een website met iWeb , zou je sommige geluiden op je Mac die je wilt opnemen op de site te hebben. U bijvoorbeeld een nummer met GarageBand , native applicatie van Apple voor het maken van muziek opgenomen , en je nu wilt delen . IWeb kunt u snel audiobestanden toevoegen vanaf je Mac naar uw website. Instructies
1

Klik op "Programma's" op uw Mac 's Dock , en klik vervolgens op ' iWeb ' native website - building programma van Apple te lanceren . Miniatuurafbeeldingen die elke pagina van uw website worden weergegeven in het linkerdeelvenster van het venster 'iWeb . Kopen van 2

Klik op de miniatuurweergave van de pagina waaraan u geluid wilt toevoegen.
< Br > 3

Klik op de " Add pagina " knop aan de onderkant van het venster 'iWeb toepassing als u een nieuwe pagina voor uw geluiden te creëren . Het venster template pagina's verschijnt . Klik op de naam van de website stijl die u wilt gebruiken , zoals " Formeel " of " Road Trip . " Klik op een pagina sjabloon , zoals " Welcome" of " Blanco " en klik vervolgens op ' Kies ' om een ​​nieuwe pagina op basis maken op uw selectie .
4

Klik op de " Show Media " knop aan de onderkant van het venster 'iWeb' . Het venster media verschijnt . Klik op het tabblad "Audio " in de media venster . Een lijst met categorieën weergegeven , waaronder GarageBand en iTunes . Klik op een categorie . Een lijst van de audiobestanden weergegeven in de media venster .
5

Klik op de naam van een audiobestand om het te selecteren , en klik vervolgens op de "Play" knop aan de onderkant van het venster media browser om te horen het audiobestand . Sleep de naam van het audiobestand in de belangrijkste iWeb -venster . Het lijkt een doos met audio bedieningselementen onder . De doos is het label " Drag Beelden hier . "
6

Klik op de tab ' Foto's ' in de media -venster als u wilt een foto op de audio- bestand dat u zojuist geplaatst in de iWeb pagina slepen . Klik op ' iPhoto , " en klik vervolgens op de naam van een foto-album om miniaturen van foto's die op je Mac bekijken . Sleep de miniatuur van een foto op de doos " Drag Beelden Here" van het audiobestand .
7

Klik op "Invoegen " in het menu iWeb , en klik vervolgens op ' Tekstvak ' als u wilt toevoegen een tekstvak om het audiobestand te beschrijven . Klik op het tekstvak en typ enkele woorden om het geluid te beschrijven . Als mensen laadt uw website , zien ze het beeld en de tekst doos , met een knop " Play " te drukken als ze willen om je geluid af te spelen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe een eenvoudig RAR File Ext…
·Hoe maak je een PowerMac G4 Id…
·Hoe om te gaan Van Tiger naar …
·Hoe maak je een quiz in iWeb t…
·Hoe je Live TV ontvangen op ee…
·Warmte Problemen met een MacBo…
·Hoe maak je een iMac herstelle…
·Hoe maak je een Mac naar monit…
·Hoe het opbouwen van een Lijst…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een document scannen met een …
·Hoe je zonne-energie Electrics Gebruik 
·Specificaties voor een Mac G4 harde schi…
·Hoe maak je een IBM laptop moederbord ve…
·De externe HD zal niet opdagen op mijn c…
·Hoe het opzetten van een joystick contro…
·Hoe te Papier vastgelopen in de HP DeskJ…
·Hoe om te controleren een computer moede…
·Hoe kan ik muziek uploaden naar een Mini…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com