Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
How to Get Full Frame foto's in iWeb
Als je het creëren van een website op je Mac met iWeb , kunt u full-frame foto's weer te geven aan de bezoekers van uw site geven een goede kijk op uw afbeeldingen . Apple is inclusief een gratis exemplaar van de iWeb applicatie op elke nieuwe Mac . U gebruikt iWeb een website te maken met sjabloon pagina's van Apple , waarmee je tekst , foto's , audio-en videobestanden te delen op het internet . Nadat u een foto op uw webpagina aanpassen om te verschijnen in full frame op de pagina . Instructies
1

Klik op " Programma's " op het dock van je Mac , en klik vervolgens op " iWeb " om de toepassing te starten . Miniaturen van de pagina's van uw iWeb- website of websites worden weergegeven in het linkerdeelvenster van het venster 'iWeb toepassing . Kopen van 2

Klik op de miniatuurweergave van de pagina op uw website waarop je wilt naar de schermvullende foto's toevoegen .
3

Klik op " pagina toevoegen " aan de onderkant van het venster 'iWeb' als u wilt een nieuwe lege pagina toe te voegen . Het venster sjabloon verschijnt . Klik op een sjabloon aan de linkerkant van het venster en klik op de miniatuur van de pagina stijl die u wilt gebruiken , zoals " Foto's" of " Blanco . " Klik "kiezen " om een nieuwe, lege pagina op basis creëren op de gekozen stijl . Klikt u op " Foto's, " de pagina bevat een foto slideshow sjabloon dat zal werken als u meerdere foto's toevoegen .
4

Klik op " Show Media " aan de onderkant van het venster 'iWeb' . Klik op de " Foto's" aan de bovenkant van de media -venster . Een overzicht van de fotoalbums op uw Mac verschijnt , met mappen van de inheemse iPhoto en Photo Booth toepassingen .
5

Klik op een foto-album uit de lijst . Miniaturen van elke foto verschijnen in de media venster . Sleep de miniatuur van een foto op de pagina in het midden van het venster 'iWeb . Sleep meer foto's naar de pagina als u meer dan een foto op deze pagina .
6

Klik ergens op een foto als je werkt op een pagina op basis van de foto's stijl . Het venster Foto -tabel verschijnt . Klik op de " Columns " pull - down menu , en klik vervolgens op " 1 . " Dit zorgt ervoor dat elke foto op de pagina om te verschijnen in full frame . Klik op de " Spacing " schuifregelaar en sleep deze helemaal naar links om de ruimte tussen de rand van de pagina en je foto's te verminderen .
7

Klik op een foto op de pagina als je werkt op een pagina op basis van een andere stijl , zoals Blanco . De geselecteerde foto heeft kleine dozen op elke hoek en aan elke kant . Klik op een hoek doos en sleep deze naar de foto te breiden totdat blijkt full - frame.

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je Mac Stickies Get on My …
·Hoe te Overbodige bestanden ve…
·How to Get Graphics op de OS X…
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Is het makkelijk om Dual Boot …
·Hoe maak je een Black MacBook …
·Hoe te Rhythmbox gebruiken op …
·Hoe kan ik een Hot Folder op e…
·MacBook Niet detecteren DVD - …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je alle informatie over uw computer …
·De Hard Drive Licht op mijn laptop blijf…
·Hoe de CMOS resetten op de ASUS A8V 
·Canon PIXMA iP2200 probleemoplossing 
·Nieuwe ideeën in de computertechnologie…
·Hoe je Drive Flash Through DOS 
·Hoe te vertellen Wat System Ondersteunt …
·Hoe maak je een Memory MagicGate verdien…
·De vereisten voor vervangen van een comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com