Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Deskjet 920C Problemen
Het Hewlett - Packard Deskjet 920c is een kleuren inkjetprinter die twee inktpatronen gebruikt en heeft 2MB ingebouwd RAM -geheugen . De 920c kan maar liefst 5,2 pagina's per minuut in zwart tekst of zoveel als 2,2 pagina's per minuut in kleur af te drukken . Het heeft USB en IEEE -printer kabel -poorten en is compatibel met Macintosh -en Windows-computers . Diagnose van mogelijke oorzaken van problemen is de eerste stap in het proces van probleemoplossing. Instructies
1

Koppel het netsnoer los van de printer als het niet kan worden ingeschakeld . Het heeft mogelijk te veel macht en moeten worden gereset . Wacht 10 seconden en sluit het netsnoer . Druk op de "Power " -knop om de printer aan te zetten . Kopen van 2

Controleer de USB -of IEEE kabelverbindingen als de printer niet afdrukt . Zorg ervoor dat elke verbinding is beveiligd op de printer en de computer .
3

Controleer de bovenklep als de printcartridge statuslampje knippert . De printcartridge statuslampje lijkt op een printer cartridge . Zorg ervoor dat de bovenklep is gesloten . Controleer de inktcartridges Als het statuslampje niet uitgeschakeld . Vervang de cartridges als ze leeg of bijna leeg .
4

Controleer de belasting papieruitvoerlade als de CV -lampje knippert . De CV licht lijkt op een vel papier . Zorg dat er papier in de lade is geplaatst . Druk op de " Doorgaan " knop nadat het papier is geladen .
5

Verwijder het papier uit de in-en uitvoerlade als er een papierstoring . Druk op de " Doorgaan " knop . Open de achterklep door aan de ontgrendeling en trekt de deur van de printer af . Verwijder het vastgelopen papier en de deur te vervangen . Druk op de " Doorgaan " knop .
6

Sluit alle overbodige programma's als de printer traag reageert . De computer kan niet over de middelen die nodig zijn om af te drukken op optimale snelheid .
7

Verwijder de printerkabel uit een USB-hub als men wordt gebruikt en de printer werkt niet . Steek de USB- kabel rechtstreeks in de printer . Omdat op een hub kan conflicten met print commando veroorzaken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Toner Chips Reset 
·Hoe de CD te krijgen voor een …
·Hoe Set Up te scannen op Lexma…
·Hoe te Gooi Ink Catridges 
·Hoe een HP1012 printer resette…
·De definitie van een zwart-wit…
·Over Printers compatibel met d…
·Hoe kan ik de printer driver v…
·Hoe krijg je een Lexmark print…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Retina Display vs iPad 
·Hoe maak je een harde schijf wijzigen in…
·Specificaties van de eMachine W3623 
·Hoe maak je een Flash Drive versleutelen…
·Hoe te Undry inktcartridges 
·Hoe maak je een J201 LaserJet 3500 Reset…
·Hoe lang een batterij opladen 
·Over Refurbished IBM Laptop Harde Schijv…
·Hoe je Comcast Nodes controleren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com