Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe lang een batterij opladen
? Vooruitgang in de technologie heeft ons toegestaan ​​om wegwerpbatterijen af te zien en de tijd en middelen besparen door opladen bepaalde typen batterijen . Door het gemak , echter , komen ook enkele tips en waarschuwingen om het meeste uit uw batterij te krijgen . Hoewel het onwaarschijnlijk lijkt , kan het opladen perioden en tijden van invloed op de levensduur en prestaties van uw batterij, daarom is het belangrijk om bepaalde stappen te volgen bij het ​​bepalen van laadtijden . Bepalen Chemische Soort Batterij

De eerste stap voor het opladen van een batterij is om te bepalen welk type van een batterij is . Er zijn twee belangrijke chemische soorten in de consumentenmarkt . De eerste is NI - CAD en de tweede is Lithium Ion . U kunt het type te bepalen door het lezen van de tekst op de batterij zelf of de handleiding en verpakking die met de batterij kwam .
Charging NI - CAD batterijen

Ni - Cad batterijen , zijnde een oudere technologie , hebben een zeer ernstig nadeel als het gaat om hun prestaties , ontwikkelen ze een herinnering . Het is zeker niet zo dat ze de gegevens van welke aard herinneren , maar ze worden gebruikt om de manier waarop ze worden opgeladen . Simpel gezegd , als je naar een Ni - Cad batterij halverwege elke keer opladen , zou het alleen maar uiteindelijk alleen houden de helft van de lading , zelfs als u geprobeerd om het volledig op te laden . Om deze reden is het belangrijk om altijd een Ni - Cad batterij volledig te ontladen alvorens volledig oplaadt . De meeste Ni - Cad batterijen zal overal opladen van 20 minuten tot 2 uur . Je moet verwijzen naar uw batterij en lader handleidingen om de exacte tijd te bepalen als de lader niet is geautomatiseerd . De eerste keer dat u een Ni - Cad batterij op te laden echter , moet u mogelijk trickle - laden , die kan duren tot 24 uur .
Opladen Li - Ion batterijen
< br >

als het gaat om Li - Ion accu's , hebben zij niet dezelfde negatieve opladen eigenschappen zoals het is Ni - Cad tegenhangers . Een kwaliteit Li - Ion batterij zal op dezelfde manier in rekening brengen op de 50ste tijd als de eerste keer , ook al elke keer wordt de accu opgeladen in wisselende mate . De hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​lithium-ion accu is ook meestal veel korter . Nieuwere lithium technologieën maken het mogelijk de batterijen op te laden tot 95 procent van de stroomcapaciteit binnen 5 minuten , met het volladen nemen van 30 minuten . Dit staat bekend als een snelle opladen . Nogmaals echter , raadpleeg uw handleiding om laadtijden te bepalen , als u de lader niet geautomatiseerd .
Voorbehoud

lang opladen van de batterij veel kan leiden tot een kernsmelting van de batterij , een explosie of een ontsteking van een brand . Zorg ervoor dat u alle richtingen te volgen en om batterijen op te laden op een veilige , droge plaats .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Toshiba Tecra D…
·Hoe het opzetten van internet …
·Hoe te vergelijken gewicht op …
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·MSI GX640 Vs . G60 
·Hoe kan ik een CMOS-batterij i…
·Zijn laptops veilig voor Onlin…
·Acer Aspire One Aoa 150-1457 S…
·Waarom wordt mijn laptop scher…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Large Barcodes scannen Met LS2208…
·Vergelijk Computer Processor Types 
·Hoe kan ik als vervanging van de laptop …
·Ingebouwde Mouse Knoppen op een Inspiron…
·Hoe maak je verbinding een Dell Vostro e…
·Hoe kan ik een Lexmark X8350 op de Netwo…
·Hoe maak je verbinding een tweede intern…
·Hoe u uw eerste computer te bouwen 
·Hoe maak je een Wireless USB Link Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com