Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Drive versleutelen op een Mac
Flash drives kunt u grote hoeveelheden data mee te nemen op een stokje , dat is kleiner dan je pink . Omdat ze zo klein zijn , deze apparaten zijn gevoelig voor worden misplaatst , dus het is een goed idee om de bestanden die zijn opgeslagen op het apparaat te coderen om ze te beschermen tegen ongewenste ogen . Door het versleutelen van een flash drive , je zet een beschermende wachtwoord op de bestanden die zijn opgeslagen op de schijf , zodat als een gebruiker niet weet het wachtwoord , de bestanden kunnen niet worden geopend . Als u wilt toegang tot de bestanden , kunt u echter gewoon voer het wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en de bestanden zullen beschikbaar komen . Als u wilt dat de bestanden op uw flash drive met een Mac- computer te beschermen , kunt u dit doen in een paar eenvoudige stappen . Instructies
1

Steek de stick in een USB-poort van de computer . Wanneer het flashstation verschijnt op het bureaublad van de computer , houdt u de "Ctrl "-knop en klik op het pictogram van de flash drive . Selecteer de " Get Info " optie uit het context menu dat verschijnt . Opmerking capaciteit van de flash drive vermeld naast de " Capacity " rubriek , en sluit het venster " Get Info " . Kopen van 2

Klik op de " Finder " icoon in dock van de computer , gevolgd door de " Applications " map. Klik op de map ' Hulpprogramma's ' en dubbelklik op de " Disk Utility " pictogram om het hulpprogramma te starten .
3

Klik op het tabblad " File " , benadrukken de " New " optie en selecteer de "Blank Disk Image ... " optie in het menu . Voer een naam voor de afbeelding lege schijf in de ruimte naast de "Opslaan als" rubriek .
4

Klik op de pijl rechts van de " Size " rubriek , en selecteer de " Custom " -optie uit het drop-down menu . Typ de grootte van uw flash drive die u in stap 1 in de daarvoor bestemde ruimte opgemerkt , selecteer de juiste byte -eenheid en klik op de knop "OK " .
5

Klik op de pijl rechts van de " Encryption " rubriek , en selecteer" 128 - bit AES-encryptie " uit het drop-down menu . Klik op de pijl rechts van de " afbeelding " rubriek , en selecteer de " Disk Image Dunne " optie .
6

Klik op de knop "Create " om de creatie te beginnen . Typ een wachtwoord voor het versleutelde bestand wanneer daarom wordt gevraagd en klik op de knop "OK" om het imago van de versleutelde schaars schijf te maken .
7

Sleep het " name.sparseimage " bestand ( waarbij " naam " vervangen door de naam die u aan het bestand ) gemaakt in stap 6 op de flash drive . Dubbelklik op de spaarzame beeldbestand om het te monteren en alle bestanden , mappen of andere gegevens die u wilt worden opgeslagen op de flash drive aan de gemonteerde dun beeld schijf slepen .
8

Sleep de gemonteerde dun beeld rijden op de ' Eject ' icoon op dok van de computer te ontkoppelen . Ten slotte sleept u de flash drive op de ' Eject ' icoon om deze uit de computer . Nu , alle van het bestand opgeslagen op de stick worden beschermd tegen ongeautoriseerde gebruikers .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe kan ik muziek en films op …
·Hoe download ik mijn Dell 2350…
·Hoe te bbp gebruiken Met een F…
·Informatie voor de eerste keer…
·Hoe maak je partities op een F…
·Hoe je iPod-Gegevens opslaan o…
·Hoe je Puppy Linux installeren…
·Hoe maak je een muziek-cd 
·Hoe te converteren van DVD naa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Al vele jaren de naam Brother is in verb…
·Hoe Dell Streak Houd in de staande modus…
·Hoe maak je een stick die zegt dat het m…
·Het automatisch laden Tong van een kat o…
·Hoe je veilig verwijderen Harde Schijven…
·De CPU- ventilator draait Loud op mijn I…
·Universal Inkjet Refill Ink instructies 
·Hoe verander ik de geheugenkaart in een …
·CPU Socket Informatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com