Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe kan ik muziek en films op Laden om een Flash Drive
Een flash drive is een draagbare data -opslag en overdracht apparaat . Het combineert flash-geheugen met Universal Serial Bus , of " USB , " interface. Dit betekent dat u het apparaat gebruiken om media data , zoals muziek of films van de ene computer naar de andere zonder de noodzaak van draden . Omdat deze apparaten zijn universeel , hoeft u niet nodig om software te installeren om ze te gebruiken . Flash drives zijn handig voor back-up van uw favoriete nummers en video's , alsmede het delen van media met andere computers . Instructies
1

Maak twee nieuwe mappen op uw bureaublad . Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op uw bureaublad . Selecteer " Nieuw" en dan " Nieuwe map . " Naam van een map " Mijn muziek " en de andere " Mijn video's . " Kopen van 2

Schik uw media in de twee mappen . Open uw muziekmap , markeert alle nummers die u wilt laden op de flash drive en "drag " ze in de map . Herhaal dit met uw video-inhoud .
3

Comprimeren beide mappen . Klik met de rechtermuisknop en kies 'Verzenden naar' en klik op ' Compressed ( gezipte) map . " Dit maakt de bestanden kleiner , zodat u meer van hen sneller overbrengen .
4 Plaats het flashstation " ingesprongen - kant naar boven . "

Steek de stick in de USB -poort aan de zijkant of voorkant van de computer . Typisch zal uw computer een geluid die u attenderen op de invoeging van een nieuw apparaat en een pop - up " bubble " zal verschijnen met de details .

Klik 5 ' Start' en vervolgens 'Deze computer' of " Computer " op nieuwere versies van Microsoft Windows . Dit toont de opslag gebieden op uw computer , die meestal " C schijf " en externe opslagapparaten, zoals de flash drive . Klik op ' Apparaten ' op opslagapparaten te bekijken als u een Mac .
6

Klik op het vak midden in de bovenkant van het venster , naast het vak " Close" . Dit herstelt het raam naar een kleiner formaat . Minimaliseer alle andere vensters , zodat u alleen kunt zien op het bureaublad en het pictogram van flash drive .

Drag 7 en neerzetten van de gecomprimeerde map muziek op het pictogram van flash drive . Het kan een minuut of twee voor alle van de gegevens te nemen om over te dragen aan de flash drive .
8 Verwijder de schijf langzaam .

Sleep de gecomprimeerde video map naar het pictogram van flash drive . Het kan langer duren voor alle video data over te dragen . Zodra alle van de gegevens zijn gekopieerd naar de flash drive , klik met de rechtermuisknop op het pictogram van flash drive in de rechterbenedenhoek van uw scherm , selecteer " Eject " en verwijder het rijden van de haven .
< br >

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een Flash Drive co…
·Hoe kan ik MP4 bestanden impor…
·Hoe je Mac iTunes Songs Overdr…
·Hoe kan ik een niet-detecteerb…
·Hoe maak je een USB-stick te z…
·Hoe de Lexar 512MB Flash Drive…
·Zal een Flash Drive Bescherm M…
·Hoe maak je foto's van een Fla…
·Hoe maak je een Flash Drive Re…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe USB Disk Drives verbinding maken met…
·Hoe om online te spelen met een PS3-cont…
·Hoe je foto's scannen naar een cd 
·Hoe maak je een Bluetooth inschakelen in…
·Hoe PC Drivers Update 
·Hoe de batterij te verwijderen in een Ac…
·Hoe te Card Voegt afdrukken 
·HP C4280 Refill instructies 
·Hoe Hook Up een Dell Inspiron 9400 op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com