Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kenmerken van Laser Printers
Laserprinters genereren scherpe, heldere en herhaalde beelden op diverse materialen, variërend van papier en karton te drukken plastic en metalen platen . Een papieren laserprinter werkt op dezelfde wijze als een kopieermachine in dat licht magnetiseert specifieke gebieden op een trommel , het aantrekken van magnetische - gekleurde toner . De toner wordt dan overgebracht naar het papier en versmolten met een gloeiend hete roller . Het verschil tussen een laserprinter en een kopieerapparaat is dat de kopieermachine gebruikt een licht om een beeld van een origineel op de drum oppervlak weerspiegelen . Een laser printer een computer gestuurde laser om de trommel bloot in een reeks zeer kleine , nauwkeurig gepositioneerd stippen. Zodra de trommel wordt blootgesteld dan pikt toner en transporteert deze naar papier , dan is de combinatie wordt gesmolten . Resolutie

Laser printer imaging papier
kan verschillende resoluties , variërend van 300 laser dots per inch ( dpi ) tot maximaal 1200 dpi . De laser produceert kleinere en kleinere punten voor overeenkomstige toename in het aantal dots per inch . Laserprinter beeldvorming papier heeft zelden resoluties dan 1200 dpi , omdat de fysieke eigenschappen van de toner niet kan worden gereduceerd tot kleinere deeltjes .

Zoals de resolutie toeneemt, neemt ook de gladheid en de helderheid van de afgedrukte afbeelding . Kleiner en kleiner puntjes geregeld in bochten en hellingen resultaat in minder gekartelde randen en meer subtiele veranderingen in de schermen . Hoe hoger de resolutie, hoe meer grijstinten beschikbaar . Driehonderd dpi laser printers kunnen produceren 16 tinten grijs , terwijl de 1200 dpi printers kunnen produceren 128 .
Speed ​​

snelheid Laser - printer
wordt zelden beperkt door de mechanische vermogen om het papier te verplaatsen . Snelheid wordt bepaald door het vermogen van de laser op de foto om de trommel voor herhaalde passes . Ook zijn laser - printer snelheden die getroffen zijn door de rekenkracht beschikbaar is om het beeld voor de laser verwerken en vertalen. Laser printers hebben processors en random-access memory ( RAM ) , net als de computer gebruikt om het oorspronkelijke bestand te produceren . Sommige laserprinters hebben harde schijven voor het opslaan van gegevens , zoals lettertype -bestanden en andere noodzakelijke grafische bestanden . Al deze factoren kunnen de snelheid van de laser printer , gemeten in pagina's per minuut beïnvloeden . Een relatief trage laserprinter kan draaien op 12 tot 16 pagina's per minuut . Snellere laserprinters kunnen snelheden van meer dan 60 pagina's per minuut te bereiken . Deze machines worden gebruikt voor high - end grafische productie zoals adres mailings en ​​reclame supplementen .
Kleur

Kleur laserprinters
werken identiek aan zwart - alleen laser printers met een uitzondering . In plaats van een drum en een toner , de printer heeft vier : zwart , cyaan ( lichtblauw ) , magenta ( een roze rood ) en geel . De vier lasers afbeelding vier trommels , en het vel papier passeert elke drum afzonderlijk . Zodra alle vier toners zijn op het papier , het is gesmolten . Kleurenlaserprinters komen meestal in slechts 1200 dpi resoluties om accurate kleuren te produceren . Ook kleurenlaserprinters draaien op relatief lagere snelheden vanwege de complexiteit van het uitlijnen van het papier voor nauwkeurige kleuren registratie en meervoudige laser toner en operaties .

Previous: Next:
  computer Printers
·Epson Iron - on Ink instructie…
·Inktopvangbak Problemen met de…
·Hoe maak je een offline printe…
·Hoe te Printers Duplicate Van …
·Hoe een Paper Jam Van een Hewl…
·Inkjet Printer Features 
·Instructies om de cartridge wi…
·Hoe je alleen de zwarte inktca…
·Hoe om terug te keren een defe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Apple iPad Features 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe te Encad Problemen 
·Hiërarchie van Storage Devices 
·Soorten Computer Processor 
·Wat betekent Onjuiste Disc Mean ? 
·Dvorak Typing Tutorial 
·Hoe maak je verbinding een Toshiba proje…
·Hoe de iPad 3G te gebruiken zonder een d…
·Modeling & Design Techniques voor RF Pow…
·Dingen om te doen voordat het weggooien …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com