Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Encad Problemen
In 2002 heeft de Eastman Kodak Company verworven Encad Inc , een bedrijf met een focus op de inkjet printing productie . Encad ontwerpt een breed scala van kleuren inkjet printers , samen met media en inkten die buiten kan worden gebruikt voor borden en spandoeken , bijvoorbeeld. Encad printers en plotters gebruiken full -color afbeeldingen op papier als op ongecoat vinyl . Wanneer u problemen met uw Encad printer of inkjet plotter tegenkomt , zal het oplossen van problemen helpen tijd en geld besparen . Wat je nodig hebt
Linamentvrij doek
Ontsmettingsalcohol
Toon Meer Aanwijzingen
1

controleren om ervoor te zorgen dat de grill gelegen in de voorkant van de infraroodlamp ( IR ) lamp past goed in de in elkaar grijpende schakelaar clip als uw Encad printer niet kan worden ingeschakeld . kopen van 2

Schakel de " Print Manager ' in uw Windows -driver als uw Encad printer niet meteen na het afdrukken u een bestand te verzenden of als uw printer drukt langzaam .
3

Zet de camera uit om uw Encad printer en gebruik een niet-pluizende doek en alcohol aan de binnenkant van de zwarte band te reinigen als de printer frees begint aan het vinyl scheuren of als de frees niet werkt . Toegang tot alle gordeldelen door op de wagen heen en weer . Dwingen het mes te laten vallen door met je handen duwen de wagen helemaal naar de linkerkant . Schakel de stroom weer in .
4

Zoek het tankstation aan de rechterkant van uw printer en ervoor zorgen dat het tankstation wordt het verlagen indien de wagen vastloopt . Duw het tankstation handmatig naar links en naar beneden als je ziet het niet zal verlagen. Het tankstation moet verlagen om het mes los . Het tankstation blijft de inkt jets afgedicht tijdens de ongebruikte tijd van uw printer , zal dus de inkt jets niet uitdrogen .
5

Dep de nozzles en nozzle plaat met een natte , niet-pluizende doek als zie je een slechte afdrukkwaliteit bij het afdrukken . Droog - deppen met een niet-pluizende doek en ervoor zorgen dat de inkt komt uit de sproeiers . Herhaal deze blottingprocedure na elke 50 ml of 3 kubieke centimeter van de afdrukken naar kwaliteit drukwerk te herstellen . Voer de prime patroon door te gaan naar het hoofdmenu van de Encad software , selecteren " Utility Menu", " Prime Menu " en vervolgens " Utility /Prime . " Een ideale testpatroon wordt afgedrukt met een korte horizontale lijn voor elke inkt jet in zijn kleur , het maken van een patroon zoals traptreden . Verstopt inkjets zal hebben ontbrekende lijnen of spleten langs de traptreden , terwijl elektrisch defect jets hebben stevige tralies .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je PS2 Online spelen op ee…
·Hoe je IDE schijven detecteren…
·Hoe partitie en logisch format…
·Hoe u een DVD -ROM Unlock 
·Een micro SD-geheugenkaart wor…
·Hoe maak je een Micro USB-kabe…
·Video Tape naar DVD conversie 
·Hoe de inktpatroon op een Epso…
·Hoe te houden Wi - Fi op een i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te om Uw Eigen Teken 
·Wat te overwegen wanneer het kopen van e…
·Tips om CPU-gebruik te verminderen 
·Belkin 2 - poorts KVM- instructies 
·Hoe maak je Refill een Lexmark 82 inktca…
·Hoe te Hulu link naar een tv 
·Hoe maak je een Asus Desktop bijwerken 
·Hoe te branden van een ISO image naar ee…
·Hoe maak je een Hibernating Laptop Op Dr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com