Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Xerox 7300DN Specificaties
Hoewel de Xerox Phaser 7300DN is inmiddels vervangen door de Phaser 7500 , de printer biedt nog steeds een uitstekende afdrukkwaliteit , snelheid en afdrukken -stuurprogramma's die overeenkomen met veel nieuwere modellen van printers . In tegenstelling tot traditionele kleurenlaserprinters , de Phaser 7300DN gebruikt LED -arrays om het beeld over te brengen naar de trommel en vervolgens op het papier . Grootte en Lade

De Phaser 7300DN is een 26 -inch - by - 25 - inch , 149 -pond machine . Het is de belangrijkste papierlade kan houden 550 vel , maar het kan papierformaten verwerken tot 12x18 , waardoor het ideaal is voor reclamebureaus of elk bedrijf dat hoogwaardige print reproducties vereist .
Speed ​​
< br >

De Phaser 7300DN heeft een maximale snelheid van maximaal 37 pagina's per minuut in zwart en 30 pagina's per minuut in kleur . First- page - out tijd is 13 seconden voor zwart en 16 seconden in kleur .
Afdrukkwaliteit

De printer heeft een resolutie van 2400 dpi , waardoor het de mogelijkheid om fijne lijnen en scherpe tekst produceren . De printer heeft ook een automatische dikte sensor die het mogelijk maakt de machine om de dikte van het gebruikte afdrukmateriaal bepalen . Het apparaat past de fuser temperatuur dienovereenkomstig te zorgen dat ongeacht de media, de afdrukkwaliteit consequent zal zijn .
Print Driver Eigenschappen

De Phaser 7300DN 's printerdriver functies omvatten de mogelijkheid om dubbelzijdig afdrukken, print alleen in zwart , watermerken toevoegen en voorbladen . Alleen afdrukken in zwart kunt u dure kleureninkt besparen als het niet nodig om het document . De duplex- modus kunt u op beide zijden van het papier , het verlagen van de kosten daar ook. De mogelijkheid om watermerken en omslagen kunt u meer professionele projecten te maken .
Kleurcorrectie

De Phaser 7300DN is uitgerust met een kleurcorrectie functie die de gebruiker geeft het vermogen zich aan te passen en fine - tunen van kleur output en kwaliteit . Deze functie wordt geleverd met verschillende modi , zoals " Black and White ", die u toelaat om een ​​meester om gemakkelijk te kopiëren te maken ; " LCD-scherm , " welke kleuren zullen passen het beste overeenkomen met een LCD- scherm , en " Automatic ", die berust op logica van de machine om de beste kleuren te bepalen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP Laserjet 28…
·Problemen oplossen voor Lexmar…
·Hoe maak je een printkop verva…
·Hoe te herstellen van een Rola…
·Hoe maak je een D - Link DP - …
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
·Hoe je HP C6280 Ink Problemen 
·Hoe je HP Photosmart C4280 ink…
·Hoe te Brother 2140 printerdri…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
De Specificaties van 768MB Nvidia Geforc…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf toevoegen a…
·Een webcam maakt het makkelijker voor me…
·Herstel van de ThinkPad Z60m 
·Hoe je MS Office Transfer Van computer n…
·Hoe maak ik gebruik van een generieke Ca…
·Hoe Fix een Acer 5315 met een BIOS-updat…
·Hoe kan ik een HP C4480 Sluit een router…
·Computer Speakers Houd stoppen en ik moe…
·Canon MX850 Foutcode 6A00 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com