Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Brother 2140 printerdrivers installeren
De Brother HL - 2140 is een medium - duty laserprinter staat relatief snelle printsnelheden van ongeveer 22 pagina's per minuut , waarbij een praktische printoplossing biedt voor kleine werkgroepen of power users die het produceren 3000 tot 5000 document pagina's per maand . De Brother HL - 2140 is compatibel met de meeste versies van Windows , zoals XP , Vista en Windows 7 . De bestuurder van de installatie schijf installeren is relatief eenvoudig . Echter , als je de disk kwijt , moet u het stuurprogramma downloaden van de website van Brother . Wat je nodig hebt
USB-printerkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Navigeer naar de Brother driver download pagina voor de HL - 2140 laserprinter . Klik en selecteer uw Windows-versie in de keuzelijst onder het kopje " Select OS " . Kopen van 2

Klik en selecteer de gewenste taal voor de installatie in de " Select Language " keuzelijst . Klik op de " Search " knop .
3

Klik op de link " Download en informatie " in de sectie " Volledige Driver en Software Package " . Op de volgende pagina , klik op de knop "Download" . Klik op de " I Accept " knop om de bepalingen en voorwaarden van de driver installatie programma te accepteren .
4

Klik op de "Bewaren" of " Bestand opslaan " knop in het pop - up dialoogvenster . Selecteer een map op de computer waarin de bestuurder bestand op te slaan .

Klik 5 ' Start' en vervolgens ' Computer '. Navigeer naar de map waar u het stuurprogramma voor de NL - 2140 -printer opgeslagen . Dubbelklik op het installatiebestand van het stuurprogramma om de installatiewizard te starten . Klik op " Setup" om het installatieprogramma te starten .
6

Volg de aanwijzingen op het scherm om de printer driver en software op uw computer installeren . Wanneer u wordt gevraagd door de installatiewizard , sluit u de Brother HL - 2140 printer op een vrije USB -poort op de computer met een USB -printer kabel . Schakel de printer . Zorg ervoor dat de printer papier in de papierlade .
7

Klik op "Doorgaan " doorgaan met het installeren van de driver en het instellen van de printer . Wanneer u wordt gevraagd , klikt u op de ' Print Test " link. Een demo pagina afgedrukt op de printer . Klik op de knop 'Voltooien' om de installatie te voltooien en de wizard te sluiten hulpprogramma installatie .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de status Message resetten…
·Hoe maak je visitekaartjes afd…
·Hoe maak je een Canon 9500 kle…
·Hoe afdrukken naar de rand van…
·Hoe maak je een Epson C90 Rese…
·Deskjet 612C Problemen 
·Hoe te Toner Poeder vacuüm in…
·Hoe maak je een chip resetten …
·Hoe de inktpatroon Counter Res…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP JetDirect -instructies 
·Hoe kan ik een Dell Batterij 
·CAT 5 kabel Standaarden 
·Hoe kan ik een laptop scherm Demonteer 
·DIY : het navullen van inktcartridges 
·Hoe maak je een CPU Fan Vervang Met een …
·Hoe maak je een harde schijf toe aan een…
·Hoe de Touchpad voor een Toshiba Unlock 
·Hoe te Refill de Canon PG - 40 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com