Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP 2400 Fuser Replacement Routebeschrijving
De fuser cartridge is een integraal onderdeel van laserprinters , zoals de HP 2400 serie . De taak van de fuser is om de inkt af te dichten om het papier , en als de fuser cartridge defect is , zal de inkt juiste wrijven de pagina . Als u dit probleem merkt met uw eigen LaserJet 2400 , moet u een vervangende fuser kit , of een onderhoudskit dat de fuser op te vinden zijn . Wat je nodig hebt
Flathead schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Laserjet 2400 serie printer en verwijder het netsnoer . Laat de printer zitten inactief gedurende ten minste 30 minuten voor het vervangen van de fuser cartridge . De fuser wordt erg heet wanneer de printer werkt , en je kon jezelf te verbranden als je het niet te laten koelen voldoende . Kopen van 2

Zet de printer om zodat de achterkant naar u toe. Pak de handgreep aan de achterdeur van de printer en trek deze naar beneden . Gebruik voldoende kracht , zodat de deur open gaat de hele weg en de scharnieren los .
3

Verwijder de twee schroeven in de achterdeur en leg ze opzij . Trek de papierlade uit het apparaat . Sluit de achterdeur en flip de printer over , zodat het rust op zijn gezicht.

Swing 4 het papier beschermkap geopend . Het papier guard wordt gebruikt om de achterzijde van de lade te schermen wanneer deze is geïnstalleerd . Steek uw hand in de holte lade en gebruik een platte schroevendraaier om klappen van de lipjes aan weerszijden van de achterklep. Verwijder de achterklep van de printer . Trek het deksel omhoog en vervolgens weg van de printer .
5

Trek de DIMM bedekken en verwijder deze . Gebruik een platte schroevendraaier om het tabblad spiegelen en trek de stekker .
6

Verwijder het plastic deksel naast de groene fuser versnelling. Koppel de twee connectoren aan de gele en witte draad bevrijden van haar gids.
7

Verwijder de vier schroeven waarmee de fuser op zijn plaats houden . Verwijder de duplexmodule inlaatleischoepen , de kleine zwarte plastic stuk onder de fuser . Trek de fuser recht naar u toe om deze te verwijderen .
8

Haal de nieuwe fuser uit de verpakking , schuif deze op zijn plaats en zet de duplexer inlaat gids terug . Trek de lipjes op de geleider te vergrendelen de fuser in de plaats , dan weer in elkaar zetten van de onderdelen die u hebt verwijderd om toegang te krijgen tot de fuser cartridge .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP 7550A Plott…
·Hoe maak je een Epson Tank Ond…
·Hoe kan ik een HP 3015 Printer…
·Hoe de HP LaserJet 6P Install 
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
·Hoe kan ik dubbele Transparant…
·Hoe een printer te kopen 
·HP 5150 Problemen oplossen 
·Problemen met een Samsung CLP …
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn Keyboard Verander Van Nu…
·Hoe een notebook scherm Vervang 
·Hoe de bandbreedte Figuur a PC3200 Runs 
·How to Set Up Drivers voor een HP 4215xi…
·Hoe maak je een PC voor geheugencapacite…
·Hoe te RMB Flip op een Flash Drive 
·Hoe te verbinden van een laptop met het …
·Hoe u uw e-mailadres wijzigen op uw Amaz…
·Hoe je het toetsenbord Flip op een iPad …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com