Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Plotter 500 Encoder kabel Problemen
De HP Plotter 500 , ook bekend als de HP Designjet 500 printer , is een beëindigde 24 - inch of 42 - inch roll printer . Dit apparaat wordt aangesloten op een computer via een IEEE 1284 - compatibele parallelle kabel encoder . Van tijd tot tijd kan verbindingsgegevens problemen ontstaan ​​als de kabel langer functioneert. Daarom is het belangrijk dat u het probleem oplossen om na te gaan of er sprake is van een fout met de kabel . Instructies
1

Controleer eerst dat de encoder -kabel correct is aangesloten op de HP 500 plotter en uw computer . Zelfs de geringste ontkoppeling --- die kunnen onopgemerkt blijven --- kan een verlies van gegevens verbinding tussen de twee apparaten te maken . Als de kabel is iets los , draai de verbinding en test om te zien of de plotter en de computer opnieuw te communiceren . Kopen van 2

Als Stap 1 het probleem niet wordt opgelost , koppelt u de kabel los van de plotter en vanaf uw PC . Eerst , koppelt u de DB - 25 connector van de PC . Dit is verbonden met het vrouwelijke parallelle poort in de PC met twee schroeven aan elke kant van de mannelijke connector . Draai deze met de hand ( een schroevendraaier is niet nodig ) . Ten tweede , koppelt u de 36 - polige Centronics -verbinding vanaf de plotter door voorzichtig dislodging de verbinding van de plotter ( zie bronnen ) .
3

Controleer de DB - 25 male connector uiteinde van de kabel voor ontbreekt of verbogen pinnen . Dit is gemakkelijk de meest voorkomende reden dat parallelle kabels zijn defect. Indien de pennen niet intact zou dit mogelijk kunnen interfereren met de elektrische signalen die worden overgedragen van het ene naar het andere apparaat . Als u gebogen pinnen spotten , buig ze terug op hun plaats met uw nagel , zodat ze overeenkomen met de rest van de pinnen . Als u een ontbrekende pin of een reeks pennen spotten , moet u een nieuwe 36 - polige Centronics parallelle kabel te kopen .
4

Sluit de kabel weer aan op de plotter en de PC . Als je geïdentificeerd en vast een gebogen pint , sluit de kabel en een testafdruk maken om te zien of er een verband is tussen de twee apparaten weer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Wat is een Oracle- 3268 Movabl…
·Hoe maak je een printerpoort D…
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Het spelen van videogames is u…
·Het verschil tussen een digita…
·Stepper Motor Operation 
·Hoe maak je een Metaza Machine…
·Hoe de zwarte printkop verwijd…
·Hoe printer Rollers herstellen…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe de ventilator te vervangen in een HP…
·Hoe Microsoft Bluetooth koppelen Met de …
·Hoe te Document Geschiedenis verwijderen…
·Hoe te films te branden op een MacBook 
·Specificaties van Optiplex Gx 240 
·Problemen met een Mousepad 
·Hoe kan ik een Dell AIO Printer Probleme…
·Een makkelijke manier om Veeg uw harde s…
·Hoe maak je een LaserJet 1012 oplossen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com