Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Het verschil tussen laser en inkjet Foto
Foto's geproduceerd door inkjetprinters verschillen van hun laser tegenhangers in termen van het type inkt , afdrukkwaliteit , productiesnelheid en kosten . Inkjet foto's zijn in staat om op hoge-resolutie , foto - kwaliteit papier wordt afgedrukt . Foto's bedrukt met inkjetprinters meestal resulteren in kleuren die goed zijn gemengd . Laser foto's zijn van een lagere resolutie en kwaliteit . Shading en definitie misschien niet zo duidelijk op laser fotobeelden . Inkt Type

Inkjet printers
gebruiken vloeibare inkt om foto's te produceren . De foto mag komen met de veelbetekenende inktvlek of dot samenstelling . Dit wordt meestal gezien als de foto nauwkeurig wordt onderzocht . Afdrukken met meer dots per inch ( dpi ) voor een hogere kwaliteit foto's en een hoge - resolutie resultaat . De inkt komt nat en heeft een paar seconden te drogen . Een laserprinter produceert foto's met poedervormige inkt . Laser foto's hebben een lage tot gemiddelde resolutie . Inkt deeltjes in een lijn toegepast die gefuseerd op de pagina . Laser printer inkt komt uit droog op de pagina . Bij het maken van een aankoop beslissing over welk type printer te kopen , krijgen een live vergelijking tussen de .
Papier Kwaliteit

twee Bij digitale foto's afdrukken vanaf een inkjetprinter , de gebruiker de optie van het gebruik van glanzend fotopapier krijgt . Dit soort papier produceert doorgaans een betere resolutie en algehele afdrukkwaliteit . De meeste soorten glanzend fotopapier zijn momenteel niet geschikt zijn voor laserprinters . De papiersoort die het meest geschikt zijn voor laserprinters is een mat fotopapier . Fotopapier printers , die zijn een soort laserprinter , zijn ook niet compatibel met glossy fotopapier .
Snelheid en prestaties

Laserprinters
printen foto's op een hogere snelheid en in grotere aantallen dan een inkjet doet . Zij zijn het beste voor grotere , commerciële foto afdruktaken . Een laserprinter hetzelfde aantal beelden produceren als een inkjet printer helft van de tijd . Inkjet printers zijn gericht op het produceren van een kleinere partij van fotoprints . Inkjet foto's zijn geschikt voor thuisgebruikers die hoeft alleen maar een paar foto's tegelijk af te drukken .
Kosten

Voor langdurige foto- productie en drukwerk gebruik , laserprinters zou uiteindelijk kost minder dan een inkjet . Omdat laserprinters zijn in staat om meer foto's te produceren met minder inkt het maakt hun totale productiekosten lager . Een laserprinter maakt gebruik van dezelfde hoeveelheid inkt om twee keer te produceren zo veel foto's als een inkjet printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een Dell V505V Dat …
·Hoe kan ik een Dell A920 print…
·Hoe maak je een standaard prin…
·Hoe krijg ik updates voor mijn…
·Hoe de toner resetten op een B…
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Hoe kan ik een printer Wijs 
·HP Photosmart C6280 maakt geen…
·Laser Printer Tips 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·DeskJet 6980 Problemen oplossen 
·Labtec Webcam Effecten 
·Hoe te Default BIOS laden in Vista 
·Hoe te configureren UPnP op een Macbook 
·Hoe kan ik een eMachine Gebruik 
·Hoe te Kodak M863 Foto's afdrukken vanaf…
·Hoe kan ik een laptop Tester Word 
·Hoe maak je een beschadigde Computer Cas…
·DIY Memory Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com