Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
DIY Memory Upgrade
Het geheugen is een gemeenschappelijke component die is opgewaardeerd in een computer . Geheugenupgrades zijn vaak voor bij oudere computers die meer macht voor geavanceerde games en andere applicaties nodig hebben. Memory sticks installeren is een taak voor een computer technicus , maar het is ook mogelijk voor thuisgebruikers om de hardware te upgraden met slechts een paar tips . Momenteel Geïnstalleerd geheugen

Het eerste deel van een geheugen upgrade is het bepalen hoeveel er nog in de computer en het type. Een computer moederbord is ontworpen voor een specifiek soort geheugen . Voor een Windows-computer , wordt de hoeveelheid geheugen die momenteel geïnstalleerd weergegeven in het scherm systeeminformatie . Het scherm systeeminformatie wordt geopend door met de rechtermuisknop te klikken op de "My Computer" pictogram op het bureaublad . Blader omlaag naar het gedeelte geheugen , en de hoeveelheid RAM wordt weergegeven .

Om de aard van de geïnstalleerde geheugen vinden is ingewikkelder en het gaat om de machine te openen . Gelukkig Cruciaal Technologies biedt een online tool die leest herinnering typt af van het moederbord . Zie " Extra bronnen ", hieronder , voor een link naar de tool. Voor de meeste computers , de software voltooit een scan en beschrijft het type geheugen dat nodig is voor een upgrade .

Als het gereedschap niet in staat is het type geheugen te detecteren , moet u om de zaak te openen en te lezen van de soort . Het is belangrijk om statische en stof van de geheugenkaarten en het moederbord te houden . Een truc om een verblijf geaard is aan de metalen behuizing vast te houden terwijl het aanraken van het moederbord . Deze gronden u , beperking van de mogelijkheid van statische lading verpest de componenten. Het type geheugen wordt bepaald door de sleuven waarin de stokjes zijn geïnstalleerd . Een memory stick lijkt op de bovenstaande afbeelding . Een sticker op het geheugen labelt het type geïnstalleerd .
Geheugen installeren Sticks

Na de aanschaf van memory sticks , line-up van de memory stick met de sleuven op de computer . Memory sticks hebben kleine knobbeltjes aan elke kant van de kaart waar het moederbord clips en houdt het geheugen . Houd de memory stick aan de zijkanten en contact limiet met de circuits . De circuits in het geheugen zijn gevoelig voor statische en vuil . Bij het installeren van het geheugen , zorgen ervoor dat de stok stevig in de aansluiting wordt vastgemaakt . Slecht geïnstalleerde geheugen kan het geheugen verpesten en onbruikbaar . Zodra het geheugen is geïnstalleerd , sluit de zaak en start de computer op . Controleer de Windows-systeem informatie weer . Windows moet blijken extra geheugen geïnstalleerd .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Het upgraden van een 1,0 tot 2…
·Hoe te kopen , upgraden , en r…
·Hoe maak je een Sonnet G4 Proc…
·Hoe kan ik een DVD Computer Wr…
·How to Set Up een Computerconf…
·Hoe te Grafische kaarten Switc…
·Hoe maak je een computer Water…
·Hoe kan ik RAM Verandering in …
·Hoe maak je een 240 Pin Instal…
  Related Articles
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Hoe maak je verbinding een Memory Stick …
DIY iPad Stand 
DIY : Stylus voor een iPad 
DIY Solar Charger voor een iPad 
Kan ik upgraden van een iPad ? 
DIY Aansluiting van een iPad naar een st…
Hoe kan ik drivers voor een videokaart u…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Floppy Disk Format 
·Hoe te formatteren My Flash Drive Als FA…
·Hoe te verwijderen van de Lexmark X3550 
·Hoe maak je een computer aansluiten op e…
·Hoe maak je een geformatteerde DVD-R/RW …
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe de LCD verwijderen op een Dell Preci…
·Hoe maak je verbinding een Mixing Board …
·Hoe te installeren OS 10.4 op PowerBook …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com