Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Nashuatec 7132N Printer Specificaties
De Nashuatec 7132N is een laserprinter uitgebracht in Europa en Rusland in 2003 . Het is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven . Het ondersteunt tot 20.000 zwart-wit afdrukken per maand . Het biedt ook netwerkconnectiviteit en veelzijdige papier compatibiliteit . De 7132N heeft een 5 - jaar levensduur , waarna het moet ofwel worden bijgewerkt met nieuwe onderdelen of vervangen door een andere printer . Mogelijkheden afdrukken

De Nashuatec 7132N kunt tot 32 pagina's per minuut . De eerste afdruk duurt 6,5 seconden om af te drukken . Een 19 - tweede warm - up is ook vereist . Ook inbegrepen is een 500 - vel invoerlade voor standaard papier , een handmatige invoerlade voor 100 vel voor andere papiersoorten , zoals enveloppen en transparanten , en een uitvoerlade voor 250 vel . Sommige optionele functies toe te voegen op de entry- level editie bevat een duplex -chip voor het automatisch afdrukken op beide zijden van een stuk papier en een extra invoerlade voor 500 vel .
Software Mogelijkheden

de Nashuatec printer ondersteunt de nieuwste printer command talen , waaronder PCL 5e en PCL 6 . De voormalige voegt bi- directionele communicatie tussen een printer , een computer en het Windows-besturingssysteem , terwijl de laatste voegt langs digitale compressie voor optimale afdrukken keer . Ook inbegrepen is de SmartNetMonitor software suite , waarmee een gebruiker om de printer via een webbrowser beheren . Een e-mail alert laat gebruikers weten wanneer de printer geen papier of toner inkt .
Opties Connectiviteit

De 7132N printer bevindt zich een standaard USB -interface voor het aansluiten van rechtstreeks op een Windows-of Macintosh-computer . Het omvat ook een IEEE 1284 parallelle poort voor oudere computers . Netwerkconnectiviteit via een 10/100BaseT Fast Ethernet verbinding, die kan worden gebruikt om de printer rechtstreeks op een bureaurouter . Optionele connectiviteit opties omvatten een IEEE 1394 FireWire -poort , een draadloze Bluetooth- chip en een IEEE 802.11b Wi - Fi module . Het voordeel van FireWire is dat het sneller is dan USB . Daarnaast kan FireWire kabels in serie worden geschakeld om een ​​heel netwerk te verbinden met snelheden sneller dan zowel Ethernet en Wi-Fi .
Extra functies

Extra Nashuatec 7132N printer
specificaties omvatten 64 MB standaard geheugen en een lcd- bedieningsdisplay met acht 8 knopen . Optioneel upgraden van het geheugen tot 256 MB . Dat is gunstig voor bedrijven die behoefte aan veel van de dagelijkse printopdrachten . Meer geheugen kan de printer een lange wachtrij van afdruktaken te vormen . De printer ondersteunt ook de DT36BLK tonercartridge .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe doe ik Refill een HP C9381…
·Hoe te vullen Kodak ESP 5500 i…
·Hoe kan ik een HP C4385 Wirele…
·Samsung Printer ML - 1740 Refi…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 842C…
·Hoe maak je een Maint Kit verv…
·Hoe je lege inktcartridges Don…
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Hoe de tonercartridge IC Reset…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
Hoe maak je een USB- printer te installe…
Hoe Vista printerdrivers installeren op …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Frozen Apple Computer op…
·Hoe te AMIBIOS update 
·Hoe kan ik AVI films omzetten naar iPod …
·Hoe om tv te kijken op een Eee PC 
·Hoe maak je verbinding een Speed ​​Dome …
·Hoe een BIOS batterij vervangen op een n…
·Hoe om te controleren voor de juiste geh…
·Hoe kan ik een DVD naar een ISO -bestand…
·Hoe je de harde schijf upgraden naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com