Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Software-installatie voor de Pixma MP160
Canon Pixma MP160 , een foto all - in-one printer , maakt gebruik van verschillende soorten software om een verscheidenheid aan functies , waaronder afdrukken met verschillende lay-outs en het scannen van foto's uit te voeren . De printer , die een maximale printresolutie van 4800 door 1200 dpi is , is compatibel met Windows en Mac OSX besturingssystemen . Met de installatie -cd die bij het ​​apparaat , kunt u alle of een deel van de software om de prestaties van de printer maximaliseren installeren . Software

De Canon PIXMA MP160 wordt geleverd met software zoals EasyPhoto Print , EasyWeb Print , ArcSoft PhotoStudio en MP Navigator . Al deze programma's , met inbegrip van de bestuurder , dat communiceert met een computer , worden verpakt op de installatie-cd die bij het ​​apparaat . Elke software voert een andere taak . EasyWeb Print is een plug-in voor Internet Explorer 7 en hoger . Het bevat functies zoals een clipping -functie , druk review en een lay-out editie functie . EasyPhoto Print kunt u albums , kalenders en stickers met vastgelegde beelden maken en afdrukken . MP Navigator kunt u scannen , opslaan en printen foto's en documenten .
Installatie

Voorafgaand aan het installeren van software , close open programma's en security software zoals anti - tijdelijk uitschakelen virus en firewalls het risico van montagefouten verminderen . Wanneer je de Canon Pixma MP160 installatie-cd in de cd /dvd - rom op uw computer plaatst , de installatiewizard automatisch gestart . Selecteer "Easy Install " als u alle software inclusief drivers en online handleidingen te installeren . Selecteer " Custom Install " als u wilt specifieke software wilt installeren . Hoeft de printer niet aan op de computer totdat de installatiewizard u vraagt ​​of je zal tegenkomen installatiefouten . Als dit de eerste keer dat je de printer installeert , verschijnt de registratie venster op het scherm . Volg de instructies op het scherm om de printer te registreren met behulp van het serienummer aan de binnenkant van het apparaat .
Verificatie

Na het installeren van de Canon Pixma MP160 software en drivers Controleer de installatie succesvol was door de Printers gereedschap op het menu Start of in het Configuratiescherm . Daarnaast starten de geïnstalleerde programma's en test ze met de printer te controleren of de drivers en software werden correct geïnstalleerd .
Tips

Als u al eerder had geïnstalleerd Canon Pixma MP160 stuurprogramma's op uw computer en ze wilt installeren , verwijdert u de oude drivers en software te installeren problemen te voorkomen . In sommige gevallen , kunnen oude of beschadigde drivers installatie conflicten veroorzaken . Het verwijderen van de drivers opnieuw op voordat u nieuwe exemplaren vermindert het risico op communicatieproblemen tussen de printer en de computer . Als u niet de installatie-cd hebt , de software en drivers downloaden en installeren direct vanaf de website van Canon .

Previous: Next:
  computer Printers
·Gebruiksaanwijzing voor de Del…
·Instructies over hoe u Refill …
·Laserjet 4L Gebruiksaanwijzing…
·Hoe te verwijderen & Check een…
·Mijn Broer 655 Printer herkent…
·Hoe de Canon 6700 printer Prof…
·Hoe maak je een Taxonomy Term …
·Instructies over hoe u Refill …
·Scannen met de HP PSC 1500 Pri…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Lijst van Computer connectoren 
·Hardware te gebruiken voor VLC Levende S…
·Hoe een inktpatroon uitlijnen 
·Hoe maak je een ATX Reset 
·Geschiedenis van geheugen RAM 
·Hoe een InFocus X2 projector Problemen 
·Hoe gaat u naar een Inspiron 1520 BIOS 
·Hoe te Ink Levels Toon 
·Sandisk Kaartlezer instructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com