Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Sandisk Kaartlezer instructies
Sandisk kaartlezer producten zijn een draagbaar en compact stukje hardware waarmee u uw bestanden van de geheugenkaart naar de computer . Een USB-kabel bevoegdheden van de kaartlezer , dus geen extra voeding nodig . Ook is geen extra software nodig om de bestanden naar de computer . Het is belangrijk om te weten hoe je een Sandisk kaartlezer goed te gebruiken om ervoor te zorgen bestanden worden snel en veilig overgedragen . Wat je nodig hebt
USB -kabel
geheugenkaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Sandisk kaartlezer aan op de computer . Bevestig een uiteinde van de USB-kabel aan de achterzijde van de kaartlezer . Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de computer . U hoeft niet aan een speciale software voor de kaartlezer om te installeren . Kopen van 2

Steek de kaart worden gelezen door de Sandisk kaartlezer . De kaart moet worden ingebracht naar boven met de connector van de kaart invoeren van de kaartlezer . Zodra de kaart is geplaatst , zal het LED- lampje blauw .

Plaats 3 uw muiscursor op het bureaublad en klik met de rechtermuisknop . Scroll over " Nieuw " en klik vervolgens op "Map" met de linker muisknop . Dit zal een nieuwe map op uw bureaublad te maken . Geef de map per uw voorkeur en druk op " Enter ".
4

Dubbelklik op het " Deze Computer" icoon op het bureaublad . U ziet nu een lijst van alle verwijderbare en vaste schijven . Dubbelklik op de verwisselbare schijf . De aandrijving is vermeld " ImageMate Reader /Writer " en zal rijden F of G. U ziet nu de inhoud van het station .
5

Dubbelklik op de " DCIM " map voor digitale camera gebruikers ; andere gegevens kunnen onder andere mapnaam . Je zal nu je camera map of andere gegevens te zien . Dubbelklik op de map camera om uw foto's of bestanden .
6

Ga naar de bovenste menubalk en klik op 'Bewerken'. Scroll naar beneden naar " Alles selecteren " en klik eenmaal . Al uw bestanden worden gemarkeerd . Ga naar de bovenste menubalk en klik op "Edit" en scroll naar beneden naar " kopiëren . " De bestanden zijn nu gekopieerd . Sluit het venster door op de "X" in de rechterbovenhoek .
7

Dubbelklik op de nieuwe map op het bureaublad . Zodra de map verschijnt , klikt u op "Edit" en vervolgens "Plakken . " Alle bestanden moet nu worden weergegeven in de nieuwe map .
8

Verwijder de kaart uit de Sandisk kaartlezer door te gaan naar 'Mijn Computer '. Klik met de rechtermuisknop op de ImageMate Reader /Writer -station en selecteer "Eject . " De kaart kan nu uit de sleuf worden getrokken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Bin Files & ISO Images …
·Hoe maak je een extended parti…
·Computer Fan Diagnostics 
·Kan WD TV Live Play een ISO 
·Hoe te Apps inschakelen op een…
·Hoe maak je verbinding een Not…
·Wat is CD branden ? 
·Hoe maak je een USB-opslagappa…
·Hoe maak je een Floppy Disk Dr…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe te Scroll in Google Reader op een iP…
Ik kan knippen en plakken Met de iPad Bo…
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik repareren van een Gateway M -…
·Hoe u de BIOS- Fan AC On 
·Problemen oplossen voor Lexmark Cartridg…
·Hoe te wijzigen een EEPROM 
·Hoe maak je een HP 2550 Reset 
·Hoe partitie fouten te repareren 
·Hoe maak je een wachtwoord op te halen o…
·Hoe te schrijven Protection wijzigen op …
·Hoe maak je een nieuwe Apple TV Fix Met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com