Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP LJ5550 Fout
De HP LJ5550 - officieel bekend als de HP Color LaserJet 5550 - is een reeks van business-georiënteerde droog elektrofotografisch ( DEP ) laserprinters van Amerikaanse computer -technologie bedrijf Hewlett - Packard . Als gebruiker van de printer , kunt u tegen een van een verzameling van foutmeldingen of voorwaarden . HP pakt deze op het apparaat homepage . Inktcartridges

De HP Color LaserJet LJ5550 gebruikt cyaan , magenta , geel en zwarte inktpatronen voor zijn printtaken . De cartridges kunnen mogelijk voortijdig slijten , en de printer een bericht op de LCD waarin u wordt om ze te vervangen toont dus . De voortijdige uitputting van inktlevering treedt op wanneer het papierformaat voor de 100 - vel multifunctionele lade van de LJ5550 is ingesteld op "ANY ", waardoor de firmware om de inkt te berekenen voor gebruik met de grootste media dat de printer gebruikt . Vermijd deze fout door altijd het instellen van de juiste papierformaat via het bedieningspaneel van het apparaat .
Printer delen

Als u een domeingebruikersaccount eigenaar met behulp van de Windows Server 2003 of Windows XP -besturingssysteem , kunt u het bericht op het computerscherm bij een poging om verbinding te maken met een aandeel printer ' u hebt onvoldoende toegang tot uw computer te verbinden met de geselecteerde printer " ontvangen. Mogelijk moet u de optie " Voorkomen dat gebruikers het installeren van printerstuurprogramma's " in de lokale beveiligingsinstellingen , die u kunt openen door te klikken op de knop Start op de onderste linkerkant van uw monitor , dan " Programma's " en " uitschakelen Systeembeheer "
Kleur Tekst

de HP color LaserJet 5550 normaal afdrukken in kleur - dus , de " . kleur " aanduiding . Echter , als de driver instellingen zijn ingesteld op " Print Kleur tekst zwart , " kleur tekstdocumenten afgedrukt als zwart . Ga naar het tabblad " Geavanceerd " van het venster " Printing Preferences " , die omhoog wordt getrokken door te klikken op het pictogram van de printer in het bedieningspaneel van de computer . Wanneer u de " Print Kleur tekst zwart " lokaliseren optie , selecteert u "Disabled " om kleurenafdrukken inschakelen voor alle tekst .
Taakopslag

Bij het afdrukken van meerdere documenten van de HP Color LaserJet 5550 printer , kan het een vel papier te produceren met de boodschap " kan taak niet opslaan " op het wordt gedrukt . Om dit probleem op te lossen , gaat u naar het bedieningspaneel van de printer , kies " Config Device , " dan " System Setup " en vervolgens " RAM-schijf . " Wijzig de standaard instelling van "Auto " op "Uit " ; . om random-access memory disk functie van de printer uit te schakelen

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Paper Jam op e…
·Hoe maak je een Lexmark 1300 R…
·Hoe je het Softwareprogramma v…
·Hoe de Toner wijzigen voor een…
·Een BU - 10 Bluetooth-adapter …
·Hoe Hook Up een laptop op een …
·Hoe maak je een Lexmark 4530 P…
·Kodak cartridge instructies 
·Hoe printer cartridges install…
  Related Articles
Hoe maak je een fout 2002 Fix op een iPa…
Hoe fout 21 Fix op een iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een diskette Run 
·Hoe te streamen van Netflix op een lapto…
·Hoe te ATX Power Supply Reparatie 
·Hard Drive Reparatie Tips 
·Schoon Protocol Kamer 
·Hoe maak je een Num Lock op een Apple Ke…
·Hoe kan ik een Dell Latitude Batterij Pr…
·Het wijzigen van de tonercartridge op ee…
·Hoe maak je een Wireless Optical Mouse 2…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com