Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe Set Up ePrint
Veel Hewlett - Packard Co printers hebben een functie genaamd ePrint , waarmee u afbeeldingen of documenten vanaf elke op het netwerk aangesloten apparaat af te drukken . Dit geldt ook voor desktop en laptop computers , tablets en telefoons . EPrint werkt door het opzetten van een e-mailadres voor de ePrint- printer om e-mails te ontvangen van de andere netwerkapparaten . Wanneer de printer een e-mail ontvangt , drukt het het item toegevoegd aan de e-mail . Niet alle printers van HP hebben deze functie , dus bevestigen dat het model van uw printer beschikt over de functie door het controleren van de website van HP . Instructies
1

Bepaal huidige firmwareversie van de printer . Op het bedieningspaneel op de toets "Setup" . Druk op de " pijl-rechts " toets om " Rapporten " te selecteren en druk vervolgens op " OK". Druk nogmaals op de " pijl-rechts " toets om " Config Report " te selecteren en druk vervolgens op " OK " om een configuratie af te drukken rapport . kopen van 2

Ga naar HP Software en drivers downloaden (link in Resources ) . Vul uw printer modelnummer of productnaam in de support -pagina en druk op "Go ". Vergelijk de firmwareversie die op de configuratie verslag naar de nieuwste versie van HP . Als de HP -versie is nieuwer dan het ene op het verslag configuratie , download en installeer de nieuwste firmware voordat u verder gaat .
3

Zoek IP- adres van de printer op het verslag configuratie . In uw internet browser , voert u dit IP-adres in de browser adresbalk en druk op ' Enter '. Klik op het tabblad "HP Web Services " en klik vervolgens op de " Enable " knop . Klik op " Print Infoblad ' om een ​​informatie- pagina af te drukken .
4

Registreer uw printer met HP Connect (link in Resources ) . Als u nog niet hebt gedaan, klikt u op "Create Account" en vul uw gegevens in op het formulier . Nadat je je geregistreerd en bent in het scherm Welkom bij HP Connected venster , klik op "Doorgaan ", gevolgd door het tabblad "Devices" . Klik op "Add a Device " en voer de code van de printer vanaf de pagina afgedrukt vanuit de HP Web Services-site . Klik op "Add " en dan op "OK . "

Klik 5 op het tabblad " Devices " en zoek het pictogram van uw printer . Naast het pictogram , klik op "Instellingen . " Onder de huidige e-mailadres , klikt u op ' Adres wijzigen . " Geef het e-mailadres dat u wilt gebruiken voor de functie ePrint van deze printer . Als het adres is niet beschikbaar , probeer dan een nieuw adres totdat het adres wordt geaccepteerd .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe controleert de inkt op uw …
·Handmatig Feed papier in een l…
·Hoe kan ik een E-Ticket voor I…
·Hoe een HP PhotoSmart 7150 pri…
·Hoe maak je een parallelle pri…
·Hoe je HP C4180 inktcartridges…
·Hoe kan ik een printer cartrid…
·Stappen in kleurendruk 
·Afdrukken vanaf een iSeries om…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je naar bestanden op een niet-werken…
·Hoe je Sun Ultra 10 NVRAM Batterij Sympt…
·Hoe maak je een DVI - naar-RCA Component…
·Hoe je HP 60 inktcartridge Levels Reset 
·Hoe kan ik foto's vanaf mijn computer na…
·Over Printer Toner 
·Hoe je het LCD-paneel verwijderen op een…
·Hoe te herstellen Epson Projector Lampen…
·Hoe te Twee -toegewezen partities Combin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com