Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je naar bestanden op een niet-werkende harde schijf
Harde schijven hebben de neiging om te mislukken in een van twee manieren : De rit ervaart een logische mislukking waar de data beschadigd raakt , of het station ervaart een fysieke component storing die meestal wordt gekenmerkt door een hoorbare klik , maar geen disk detectie . Als u niet in staat om op te starten van het besturingssysteem zijn , dan heb je een goede kans van de mogelijkheid om een back- up van uw bestanden als u de schijf op een andere computer . Als de drive een fysieke storing , dan is er een laatste redmiddel dat u koopt genoeg tijd om een ​​back- up van een paar belangrijke bestanden . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Secundaire desktop computer
Punttang
hersluitbare plastic zak
Papieren handdoeken
Toon Meer Aanwijzingen
Bevestig de drive om andere computer
1

Verwijder de niet-werkende harde schijf uit de computer . Als de harde schijf is in een desktop , koppelt u het netsnoer los van de achterkant van de computer en wacht tien minuten voor elk opgeslagen elektriciteit te verdwijnen . Verwijder het zijpaneel van de zaak , en koppel vervolgens alle kabels los van de achterkant van de harde schijf . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om alle schroeven van de schijf op zijn plaats te verwijderen , en verwijder vervolgens de aandrijving . Als de harde schijf is in een laptop , met uw serviceprovider voor instructies . Kopen van 2

Bereid de secundaire computer door de stekker van het netsnoer uit de achterkant van het systeem . Verwijder het zijpaneel van de secundaire computer en zoek een vrije IDE -of seriële harde schijf -kabel , afhankelijk van het type harde schijf die u wilt sluiten inch Als de harde schijf is een IDE harde schijf , kan het worden aangesloten als secundaire rijden op dezelfde kabel als de op dat moment in de computer rijden . Dit kan betekenen dat u de jumpers te veranderen op de achterkant van de harde schijf . Raadpleeg de jumpers diagram op de harde schijf en zet de niet-werkende harde schijf als een " slaaf " en stel de andere schijf als "master . " Gebruik de punttang verwijderen en vervangen van de jumpers . Als je het inpluggen van een laptop harde schijf in een desktop , krijg je een speciale laptop harde schijf adapter die verkrijgbaar bij de meeste computer winkels is nodig .
3

Steek de nonworking harde schijf in de secundaire computer . Vervang de voedingskabel u losgekoppeld en de macht van de computer .
4

Toegang tot de niet-werkende rit door het venster "Deze computer " . Als u toegang tot de schijf , back -up van alle belangrijke bestanden door ze naar de andere harde schijf verplaatsen .
Bevries de harde schijf
5

Verwijder de niet-werkende harde schijf uit de computer met behulp van de instructies in stap 1 van de vorige paragraaf .
6

Plaats de harde schijf in een hersluitbare plastic zak en sluit de zak te voorkomen dat vocht . Wikkel de zak in papieren handdoeken .

Place 7 de harde schijf , plastic zak en papieren handdoeken in uw diepvriezer . Laat ze in de vriezer voor twee uur . Verzamel alle opslagapparaten je nodig hebt voor back-up , terwijl de harde schijf is in de vriezer , zoals een USB -stick of een externe USB harde schijf .
8

Verwijder de harde schijf , tas en papieren handdoeken uit de vriezer . Verwijder de papieren handdoeken en open de plastic zak . Verwijder de harde schijf, die koel aanvoelt moeten zijn en onmiddellijk de stekker van de rit terug in de originele computer , steek de stekker weer in het stopcontact en zet de computer aan.
9

Laat de operationele systeem te laden , die zal aangeven dat de computer nu kan zien uw voorheen niet werkten harde schijf . Snel plak er geen opslagapparaten en back-up van belangrijke bestanden door ze naar het apparaat te verplaatsen. Deze techniek kan een niet-werkende aandrijving voor overal herleven van 20 minuten tot twee uur , zodat de kleinste en meest belangrijke bestanden te verplaatsen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Cruzer Micro P…
·Hoe de D Drive configureren 
·Hoe kan ik een IR -poort Gebru…
·Sharp 2040 Copier Error Codes 
·Hoe maak je Kloon een Sata lap…
·Electronic Dice Tips 
·Hoe maak je een Mini Disc Opne…
·Hoe de SanDisk ImageMate Gebru…
·Hoe maak je een USB Pen Drive …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een laptop kiezen 
·Hoe kan ik XP RAID driver installeren me…
·Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
·Problemen na New Geheugen installeren 
·Wat is een dataprojector en een digitale…
·Installatie van een LCD Display T43 
·Hoe je CPU Frequency Upgrade voor Assass…
·Hoe te Juridische documenten scannen 
·Specificaties voor een Antec TriCool 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com