Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Waarom Generieke Laptop Accu & AC adapters niet goed opgeladen
Prijs en beschikbaarheid zijn de meest aansprekende voordelen van generieke laptop accu's en adapters . Bedrijven met elkaar concurreren om u de laagste prijs en meestal , veel product is altijd in voorraad . Hoewel het waar is dat sommige krachtbronnen en connectoren goed kan werken , moet je goed kijken naar enkele van de valkuilen van deze tweede beste items . De spanningsniveaus , bedrading kwaliteit , chemie make-up , en de controle circuits moeten allemaal compatibel zijn met uw merk en model laptop . Zo niet , kan het juiste laden het enige probleem dat je kunt tegenkomen niet . Mismatch Voltage

Generieke batterijen en AC- adapters voor laptops
zijn vaak mismatch in het genereren van de juiste spanning die nodig is voor langdurig gebruik . Koop een voltmeter als u regelmatig gebruik maken generieke AC adapters bij uw laptop . Voordat u een niet - merk specifieke AC -adapter kopen , beoordelen de spanning vermogen specificaties en test haar macht ligt om ervoor te zorgen dat het in staat is om de juiste spanning die nodig is voor uw laptop model te produceren . De handleiding die bij uw laptop kwam moet de juiste spanning eisen bevatten . Winkelen bij winkels die een redelijk rendement beleid te bieden , zodat u kunt het product onmiddellijk terug te nemen als het niet lukt om de juiste spanning die nodig is voor uw laptop te produceren .
Flawed Bedrading

Overmatige stroom en warmte kan worden gegenereerd op basis van generieke AC adapters en accu's . Omdat deze onderdelen niet zijn gemaakt om te werken met name voor uw specifieke model laptop , kan de bedrading defect . Tekorten in de bedrading kan leiden tot brand , explosies en persoonlijk letsel en blijvende schade aan uw laptop als correctly.The plastic inkapselen dat omsluit de connector tips kunnen smelten en brandwonden veroorzaken niet gerepareerd . Als beschadigde bedrading is gerepareerd , is er geen garantie over hoe lang de adapter of batterijen zal duren . Een ander deel van de bedrading kan ook worden ontsierd op een bepaald moment in de toekomst .
Chemie van de accu en Circuit onevenwichtigheden

Omdat hoofdbord een laptop bevat de accu laadcircuit moet generieke batterijen compatibel met laptops circuits zijn om goed te laden . Generieke laptop batterijen verschillen in chemische distributies zoals lithium-ion ( Li - Ion ) en al dan niet hebben automaten, statuslampjes , of thermische sensoren . Het voorkomen van explosies en branden is de rol van de stroomonderbreker . Dit circuit beheert de huidige , die bescherming door het afsnijden van de elektriciteit in de accu 's . De circuits voor statuslampjes zal laten zien wanneer een batterij heeft een volledige lading en deze functie kan u helpen batterij problemen oplossen . Thermische sensoren stopt accu acties opladen als de batterij oververhit raakt . Merkloze batterijen kan hebben alle , sommige of geen van deze belangrijke circuits .
Overwegingen

Hoewel een verscheidenheid van universele adapters en accu's continu ter beschikking worden gesteld , kan de klantenservice worden beperkt . Echter , merknaam fabrikanten hebben de neiging om meer gemakkelijk toegankelijk klantenservice afdelingen . Het zal moeilijk zijn voor een bedrijf dat universele onderdelen gemaakt voor verschillende laptops te garanderen dat elk onderdeel werkt met elk model biedt . Herziening van het terugkeerbeleid en klantenservice beschikbaarheid van het bedrijf voordat u een niet - merk specifiek onderdeel voor uw laptop aan te schaffen.

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe een externe batterij Toevo…
·Hoe te Lithium Ion IBM Laptop …
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Hoe maak je een Power Supply U…
·High Capacity Solar Charger Ba…
·Hoe kan ik Problemen met een e…
·Lithium Battery Charger FAQ 
·Hoe kan ik een New Power Suppl…
·Een ononderbroken voeding gest…
  Related Articles
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Waarom kan ik mijn iPad Charge ? 
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een videokaart toe aan een c…
·Hoe maak je een Refill HP Inkjet Cartrid…
·Hoe Set Up Award Modular BIOS 
·Hoe uit elkaar te halen een Dell Keyboar…
·Mijn MacBook Startup Tone ontbreekt 
·Soorten Computer Mice 
·Faxen Met de HP Officejet C2890A 
·Specs op Dynex HDMI kabels 
·Hoe maak je een USB- Light Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com