Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Kan ik gebruik een SDIO -kaart in een PCMCIA Reader ?
SDIO is een uitgebreide standaard van de SD Association , dat voortbouwt op de populaire SD- card-technologie . SD -kaarten kunnen algemeen worden gebruikt in PC -kaartsleuven met behulp van een adapter , maar SDIO adapters zijn veel minder vaak, maar een SDIO adapter beschikbaar, en de toepassingen zijn beperkt . De feiten

Standaard SD-kaarten
kan alleen worden gebruikt voor geheugenuitbreiding ; elke kaart fungeert als een solid - state harde schijf in een draagbaar apparaat . SDIO zorgt voor een veel breder scala van toepassingen , zoals draadloze netwerken, Global Position System -ontvangers , camera's en barcode lezers. Een SDIO kaart met geheugenkaart functionaliteit kan worden gebruikt in elke SD - PC kaart adapter , maar de uitgebreide functionaliteit gaat verloren als een adapter die is niet SDIO - compliant wordt gebruikt .
Identificatie

SD-kaarten , zowel standaard- en SDIO , gebruik maken van de verschillende SD -logo op de voorzijde van de kaart, de " D " is een gestileerde icoon van de rechterhelft van een optische schijf
< . br >
maten

standaard SD-kaarten
komen in verschillende maten , waaronder microSD , miniSD en standaard SD- formaat , meestal , zijn kleinere kaarten direct gebruikt in een mobiel apparaat , en kan worden gemonteerd in een SD-adapter voor gebruik in een standaard SD-kaartsleuf . SDIO maakt gebruik van de standaard SD- formaat , en kan extra hardware hebben tot voorbij het ​​einde van de SD-kaart .
Adapters

Vanaf december 2009 is er slechts een leverancier levert een SD - naar - pc- card adapter . Deze adapter wordt merkloze door de fabrikant , waardoor het moeilijk wordt een gegadigde voor de kwaliteit van de adapter voor aankoop evalueren . Deze adapter kan alleen worden gebruikt met Windows XP Service Pack 3 of Windows Vista , en is niet beschikbaar voor andere versies van Windows of het Macintosh-besturingssysteem . Het kan ook niet gebruikt worden met GPS of navigatie- eigenschappen op een SDIO -kaart.
Overwegingen

Een SDIO - naar - pc -kaart converter lijkt een logische , economische keuze , als de functionaliteit die u nodig al wordt bediend door de SDIO -kaart , waarom betalen voor een tweede apparaat dat duplicaten van deze functies? Echter , de beperkingen van de SDIO - naar - pc- kaart adapter , en de enige inkoop van haar aanbod , vermindering van het aantal toepassingen waarvoor dit is een goede keuze . Afhankelijk van de functionaliteit die u nodig hebt , kunt u beter gediend met een pc- kaart die deze nieuwe functies biedt rechtstreeks , of met behulp van uw SDIO -kaart alleen als een geheugenkaart in een standaard SD - naar - pc- kaart adapter .
< Br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Belang van Data Transfer tarie…
·Over Track Ball Controllers 
·Vergelijken USB HDTV Tuners 
·Zal ? 
·Hoe een muis Battery Change 
·Elektrische Draadtypen Explain…
·Hoe kan ik meerdere kamers Mon…
·Wat zijn Jump schijven voor in…
·HP 692C Problemen oplossen 
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
  Hardware Articles
·Hoe te zoomen met een Sony PRS - 600 
·Hoe maak je een harde schijf opstarten v…
·Hoe kan ik zien of een website Is PCI -c…
·Hoe maak je van een computer harde schij…
·Western Digital externe harde schijf Dat…
·Apple Computers & Strategic Management 
·Wat zijn de fabriek gerepareerd Computer…
·Hoe maak je een Logitech Driving Force G…
·Verbinding maken SPDF over M - Audio 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com