Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Over Track Ball Controllers
Video games worden gespeeld met behulp van een verscheidenheid van apparaten . De meeste van de hedendaagse video game consoles vertrouwen op draadloze controllers en computers gebruik ze ook. Klassieke video game consoles , evenals arcade kasten , gebruik gemaakt van een apparaat dat bekend staat als de trackball controller . De trackball controller varieerden in omvang , maar het verstrekt nauwkeurige metingen en wordt nog steeds ontwikkeld voor gebruik in video games . Eens te meer ontwikkeling in hen wordt gezet , kan de trackball controller de definitieve manier om videospelletjes te spelen voor het nauwkeurig levensechte bewegingen zijn. Trackball

De trackball zelf wordt vooral geassocieerd met computers vandaag . De trackball muis is een populair alternatief voor de standaard muis , omdat het verlaten van de muis in een stabiele positie en elke muisbeweging of muismatten niet nodig . De trackball apparaten in die muizen zijn gebruikt om video - game-based gebruik en controller uitbreidingen ontwikkelen.
Geschiedenis

De trackball is voor het eerst te zien in video games tijdens de jaren 1970 en 1980 met de enorme expansie van arcade kasten . De trackball die gladde levensechte gebruik voor games die sporten zoals bowlen en golfen kenmerkte . De trackball werd ook gebruikt in andere spellen zoals " Asteroids " en " Centipede . " Zoals videospelletjes vorderde in de jaren 1990 , werd de trackball langzaam afgebouwd , maar het kan nog steeds worden gevonden in nieuwere games zoals " Simpsons Bowling " en de " Golden Tee " golf -serie .
< Br > Functie

de bal zelf beweegt over een reeks van sensoren die de bewegingen van de bal leest en voert ze in real time . Oudere spoor ballen gebruikt kogellagers om de beweging te volgen , maar niet zo nauwkeurig als de sensoren in nieuwere trackballs .
X - Arcade Trackball Mouse

Een van de belangrijkste trackball controllers verkrijgbaar is de X - Arcade Trackball Mouse . Deze controller nauwkeurig dupliceert de oude arcade -stijl trackballs met geavanceerde sensoren om de bewegingen te lezen . De controller wordt geleverd verpakt met oude trackball games, de controller kan zelfs gebruikt worden als een gewone muis . Het beschikt over zes knoppen om games te spelen . De geavanceerde versie , bekend als de Tankstick , voorzien van dual action -speler en twee joysticks , samen met de trackball .
Toekomstige ontwikkeling

Ontwikkelaars
Trackballer.com gepassioneerd over het zijn trackball controller en zijn voortdurend in ontwikkeling en duwen voor nieuwere trackball controllers . Een ontwikkelaar bedrijf genaamd Bodielobus gewerkt aan een prototype voor een Playstation 2 trackball controller die daadwerkelijk vervangen van een analoge stick met een trackball apparaat . Dit zou hebben bijgedragen tot het creëren soepele moves voor racegames , first-person shooters en andere spellen die kunnen profiteren van de trackball .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe je HP printer software ins…
·Averatec USB Problemen 
·Vergelijk eSATA Vs . USB 2.0 
·USB Vs . Headphone Jack 
·Hoe kan ik een conferentie met…
·Mijn QuickCam microfoon niet w…
·Hoe kan ik instellen Saitek Ru…
·Hoe maak je een toetsenbord en…
·Hoe maak je een webcam Brighte…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe naar Family mobieltjes Track Met een…
Over SLI videokaart Technologie 
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Over de videokaart in een Mac Mini 
Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
Over de MSI ATI R4350 videokaart 
Veelgestelde vragen over Ebooks 
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een USB -videocam…
·Hoe maak je een audio-cd kopiëren naar …
·Hoe te Kodak Inkjet Chips Reset 
·Wireless Router Range Extender Informati…
·Hoe maak je een Upper Case HP Keyboard P…
·Hoe kan ik mijn CyberPower UPS configure…
·Integrated Graphics Vs . Dedicated video…
·Windows XP-partitie Strategie 
·Hoe de Maintenance Tank wijzigen op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com