Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat zijn de toepassingen voor een opstartbare USB ?
Een bootdisk is afneembaar en draagbare digitale opslag apparaat geschikt voor het starten van een computer . Een USB flash drive is een gecombineerde flash-geheugen data -opslag en Universal Serial Bus ( USB ) -apparaat . USB flash drives zijn een ideaal hulpmiddel bootable - ze zijn goedkoop en draagbaar , en hebben een hogere opslagcapaciteit dan andere boot disk opties . Zoals opstartdiskettes , ze dienen verschillende doeleinden . Besturingssysteem Installatie
p Het is frustrerend , maar om zo vaak , een besturingssysteem - of Windows , Mac of Unix /Linux gebaseerd - zullen bugs te ontwikkelen , wat resulteert in het onvermogen om de computer op te starten goed . Misschien is het het gevolg van fouten in het bestandssysteem als gevolg van een onjuist afsluiten , gedwongen herstart of stroomonderbreking . Wat het probleem , de ideale oplossing is om al een bootable USB-drive voorbereid . Steek de opstartbare USB-stick in een USB-poort op de computer en je bent op weg naar een goed opstarten computer .
Data Recovery

Af en toe de gegevens op een harde schijf is beschadigd of fysiek beschadigd , wat resulteert in een ontoegankelijke harde schijf . Bijgevolg , het besturingssysteem, de accessoires en de gegevens zijn gecompromitteerd . Of het nu een besturingssysteem defect , of het bestandssysteem of harde schijf defect , is het noodzakelijk om de computer op te starten en vervolgens aan de essentiële bestanden overzetten . Er zijn verschillende methoden om dit doel te bereiken , en bepaalde software nodig, maar een bootable USB kan een integraal onderdeel van dit proces . De USB kan zijn data recovery -partitie en management tools .
Gegevens opschonen

ontluchten , ook wel schoonmaken , is de verwijdering van gegevens uit een computer of opslag apparaat , met de bedoeling van het volledig afschaffen van de gegevens, zodat het nooit kan worden hersteld of gereconstrueerd . Meestal is dit gedaan voor een computer of een ander opslagmedium veranderingen eigenaars . Ontluchten kan een complex proces zijn , waarbij bestanden handmatig verwijderen via de command line programma's . Een bootdisk nodig is om dit proces te voltooien - een bootable USB- drive is een perfecte oplossing voor dit dilemma vanwege de toegankelijkheid
Netbooks

Netbooks
, ook wel bekend . als mini - notebooks , zijn klein , licht van gewicht en ideaal voor tekstverwerking , e-mailen , surfen en andere elementaire computergebruik . Door hun basisfunctie en minimalistische natuur , hoeft netbooks niet over interne CD - ROM drives . Ze doen echter wel USB-poorten , klaar voor een bootable USB- drive, die kracht en flexibiliteit kunnen toevoegen aan een netbook . Door het hebben van een bootable USB-drive voor de netbook , de netbook eigenaar zorgt ervoor dat ze in staat is om zorg eenvoudig en snel te nemen van de werking systeem installaties , datum recovery of data zuiveren problemen , maar kunnen ook aanpassen van de bedrijfsomgeving ( of Windows of Unix /Linux - gebaseerde ) , demonstreren software of games spelen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Help met Time Lapse op Microso…
·USB kabel Definition 
·Kunt u Set Up een Creative Web…
·Hoe kan ik drivers voor de Dev…
·Hoe te installeren Subs & een …
·Wat is een USB datakabel ? 
·QuickCam Ultra Vision Specs 
·Hoe maak je een Xbox 360-contr…
·Wat is AutoScan in CPS ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Doe het zelf DVI -naar-ADC -kabel 
·BIOS Upgrade Procedure 
·DDR3 -geheugen Types 
·Hoe kan ik inschakelen ECP op een Dell D…
·Hoe de batterijmeter op een HP Battery R…
·Hoe maak je een defecte harde schijf her…
·Hoe maak je een Compaq Presario 6000 AMD…
·Hoe maak je een USB-stick worden weergeg…
·Vergelijking tussen de microprocessor en…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com