Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe te installeren Subs & een versterker naar een computer
Het vervangen van uw basis computer luidsprekers met een versterker en een subwoofer kan een extra dimensie toe te voegen aan het geluid , vooral als je erop om muziek of video's te luisteren . Het grootste probleem met het installeren van hen kunnen eenvoudig vinden van de juiste kabel aan op de geluidskaart van de computer verbinden met ingang van de versterker . Daarna is geregeld , kunt u eenvoudig aansluiten van de sub en andere sprekers op de versterker voor dat deze allemaal bij elkaar kwamen . Indien de sub en luidsprekers apart werden gekocht van de versterker , zou je andere adapter kabels nodig , afhankelijk van welk type van input /output aansluitingen nodig . Wat je nodig hebt
Versterker
subwoofer en speakers
Audiokabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de belangrijkste versterker naar audio-uitgang van de computer . Dit zal een mini naar RCA audio kabel nodig , het heeft een 1/8-inch coax stekker met twee zwarte banden aan de ene kant en de rode en witte RCA-stekkers aan de andere kant . Steek de stereo- connector aan de uitgang van de geluidskaart en de RCA-stekkers aan de ingangspoorten van de versterker .

Hook 2 van de subwoofer naar de juiste output-poorten op de versterker . Dit is gemakkelijker als de sub kwam met de versterker , omdat de havens van de versterker zal niet alleen worden gemarkeerd voor de haven waarvan de subwoofer gaat in , maar het moet ook de exacte aard van de kabels aan te sluiten .
3

Double - check de poorten op de versterker en subwoofer , indien zij afzonderlijk werden gekocht . De subwoofer kan een standaard RCA -aansluiting gebruiken , maar het kan ook compressie audio connectors waar blote , U- vormige connectoren passen op kleurgecodeerde aansluitingen ( zwart op zwart, rood op rood ) nodig . Afhankelijk van welke poort typen uitgang van de versterker gebruikt , zult u waarschijnlijk een adapterkabel nodig .
4

Vergelijk de havens , vooral als de sub speciaal is gemaakt voor een computer . Zijn inbreng zal signaalkabels , die vergelijkbaar is met RCA , maar met de linker stekker gekleurde zwart in plaats van wit zijn vereist . Kijk voor het type adapter kabel die de versterker zal verbinden met dit type van onderaannemer ( RCA om te signaleren of mini aan te geven ) .
5

Bevestig uw andere luidsprekers op de versterker . Een volledige surround - sound -systeem omvat twee voorste en twee achterste luidsprekers met een centrale luidspreker . Je kunt doen met alleen de centrale luidspreker of een voor en een achter- luidspreker voor een computer als je wilt.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een Labtec webcam …
·Hoe maak je een USB-toetsenbor…
·Hoe maak je een Logic webcam g…
·Hoe kan ik VHS Tapes Kopiëren…
·Hoe Hook Up een Veo Stingray 
·Hoe te nemen met externe gelui…
·Wat is een USB-microfoon ? 
·Hoe maak je een FAT MicroSD Ca…
·Hoe je het geluid op een pc Fi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik vergroten Lettertype voor mij…
·PBS Computer Graphic Instruments 
·Wat is de oorzaak van een laptop scherm …
·Hoe maak je een virtuele diskettedrive A…
·Hoe de CMOS Clear op een Dell Inspiron 1…
·Hoe maak je een DC Power Strip Gebruik 
·Waar uw eigen laptop bouwen 
·Hoe kan ik een laser printer kopen voor …
·Hoe maak je een Blu-ray Kopiëren naar m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com