Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
PBS Computer Graphic Instruments
PBS computer grafische instrumenten hebben betrekking op een verscheidenheid van draagbare balanceren tools die een grafische interface instrumentatie platform te gebruiken . PBS computer grafische instrumenten breed gebruik in machines diagnostiek , kwaliteitscontrole voor productielijnen en live- signaal opnemen . PBS computer grafische instrumenten maken het mogelijk voor gebruikers om een enkele tool om een flexibele selectie van taken bieden in dienst . Deze omvatten het onderhoud , inspecties en motor diagnostiek . Toepassing van PBS Computer Graphic Instrumenten

Portable balanceersysteem instrumenten
hebben flexibele gebruik, met name in de luchtvaart technische industrie . Deze flexibiliteit is het gevolg van de snelle en nauwkeurige diagnose oplossingen , compatibiliteit met verschillende ontwerpen en systemen en hun nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken functies . De luchtvaartindustrie gebruikt draagbaar balanceersysteem gereedschappen voor bi - plane balancing , multi-speed balancing en gelijktijdige multichannel toepassing terwijl aan wenselijke systeem uitbreidingsmogelijkheden . De PBS - 4100 systeem illustreert deze toepassing . Een typische PBS - 4100 systeem bestaat uit instrumenten zoals trillingen enquête analyzer , volgfilter , frequentie spectrum analyzer , digitale oscilloscoop en voltmeter .
Vibration Survey Analyzer en Tracking Filter

deze instrumenten bieden de diagnostische mogelijkheden die helpen bij het ​​bepalen hoeveel trillingen een onevenwichtige motor oorzaken . Ze helpen ook bij het vaststellen van hoeveel andere dan engine onbalans veroorzaken trillingen factoren . U kunt de instrumenten te gebruiken om trillingen snelheden te analyseren en vast te stellen balans oplossingen om trillingen te verminderen tegelijkertijd op alle pieken .
Frequency Spectrum Analyzer

Een frequentie- spectrum analyzer biedt een hoge resolutie frequentiespectrum . In een typisch PBS - 4100 -systeem , het helpt bij het ​​afbreken van trillingssignalen in hun componenten . Door het afbreken van een signaal in zijn componenten , kan onderhoudspecialisten vaststellen welke systemen veroorzaken trillingen anomalieën in een motor . De instrumenten bestaat uit een hoge resolutie spectrum , gewijd data kanalen , een XY spectrumafbeelding , waardevolle 3D/time waterval display en een breed frequentiebereik ( 10-10.000 Hz ) .
Digitale oscilloscoop en voltmeter < br >

digitale oscilloscoop en voltmeter in een typisch PBS - 4100 systeem helpt bij het ​​verschaffen van een live weergave van de kwaliteit van trillingssignalen gedetecteerd. Precisie en nauwkeurigheid bespaart tijd en instrumentatie problemen op te lossen . Een digitale oscilloscoop en voltmeter instrument bestaat uit free running en real - time data gewijd kanalen , continu- weergave , een door de gebruiker gedefinieerde spanning en omgeving tijdas evenals digitale volt scherm uitlezingen . Specialisten gebruiken deze tools voor het onderhoud van de motor in de luchtvaartindustrie .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe de Inner & Outer Computer …
·Specificaties van de Dell Dime…
·Hoe krijg ik informatie van ee…
·Hoe een OptiPlex GX260 Wire 
·Hoe verzorg ik van mijn comput…
·Hoe maak je een tv- Voeg toe a…
·Hoe maak je een PC voor Good P…
·Hoe de zijklep van een Gateway…
·Hoe kan ik een Acer Aspire des…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Wat is de kloksnelheid van de iMac compu…
·Hoe kan ik een Acer Aspire Krijg tot sch…
·Hoe maak JPG Kleinere op Macbook 
·Kan 2 Way Radio Schade een computer ? 
·Hoe kom ik in de BIOS op een Toshiba P25…
·Hoe maak je een Flash Drive 
·Hoe te Overclock een G4 processor 
·Kunt u twee CPU- fans in een computer? 
·Hoe Rip Van een dvd- drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com