Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Mijn Gigaware Muis werkt niet
Gigaware draadloze optische muis ontwikkeld door RadioShack handhaven van de reguliere functies van een gewone muis met het extra voordeel van draadloze connectiviteit . Echter , zal het apparaat niet werken als het niet goed geconfigureerd of als de computer niet wordt detecteren van de USB-ontvanger . Gigaware optische muizen zijn ontworpen voor zowel desktops als notebooks . Als de muis niet werkt , RadioShack biedt oplossingen voor veelvoorkomende oorzaken van problemen met de verbinding . Macht

In de meeste gevallen zal de Gigaware muis niet werken als het is zonder stroom . De draadloze muis wordt gevoed met AA of AAA alkaline batterijen , afhankelijk van het model . Als de muis niet wordt op de USB -ontvanger , vervang de oude batterijen .
USB

Gigaware draadloze optische muis
zijn alleen compatibel met computers die USB 1.1 ondersteunen en nieuwer poorten . In feite , ze zijn alleen compatibel met Windows en Mac OS X -besturingssystemen . Bovendien , als de USB- poort waarop de ontvanger is aangesloten niet reageert , sluit de ontvanger in een andere haven . Het aansluiten van de ontvanger op een USB -hub op de computer aangesloten kan soms problemen veroorzaken , dus sluit het apparaat rechtstreeks op de computer .
Range

Gigaware muizen variëren in werking bereik afhankelijk van het model . Sommige hebben een maximaal werkbereik van 3,5 voeten , terwijl anderen kunnen uitbreiden tot 9,8 meter. Als de muis buiten het werkbereik , zal de ontvanger is aangesloten op de computer niet in staat zijn om het te ontdekken . Raadpleeg de handleiding van uw muis voor de optimale werking bereik .
Tips

De Gigaware muis zal niet goed werken op oppervlakken van glas , zwart fluweel of spiegel. Bovendien kan water normale werking verstoren . Als het apparaat is blootgesteld aan water , veegt u het onmiddellijk af met een droge , niet-pluizende doek . Stof en vuil kunnen ook leiden tot gevoeligheid problemen . Als de muis vuil is , reinig deze dan met een licht vochtige doek .
Aanbevelingen

Als de Gigaware muis nog steeds niet werkt , is het zeer waarschijnlijk verloor haar koppeling met de ontvanger . Vóór het koppelen van de muis naar de ontvanger , controleert u of de ON /OFF -schakelaar onder het apparaat in de stand ON . Als u op de connect knop onder de draadloze muis en op de top van de ontvanger tegelijkertijd , zijn de apparaten gekoppeld .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe het opzetten van een Bluet…
·Hoe je USB Power Gebruik 
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Hoe maak je een Touchboard of …
·Hoe maak je een USB-poort conf…
·HP Officejet H470 Installatie-…
·Hoe maak je een Logitech Webca…
·Hoe maak je een gescand docume…
·Hoe te Surround Sound Speakers…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SD-kaart wissen 
·Hoe om te achterhalen wat Network Printe…
·Hoe maak je een nieuwe personal computer…
·G5 Logic Board Problemen 
·Hoe maak je een MSN Video Webcam Problem…
·De specificaties van een Toshiba Satelli…
·Hoe maak je een geheugenkaart in de comp…
·De verschillende merken van laptops 
·Hoe USB upgrade naar 2.0 voor een Mac Po…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com