Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een gescand document versturen als een fax
Als u van plan bent om een groot aantal documenten te verzenden als fax , je bent waarschijnlijk in de problemen . Kom je in de bijzonder ernstige problemen als je probeert om documenten die worden afgedrukt op zowel de voor-en achterkant te sturen . De oplossing voor dit probleem is om de documenten scannen en de scans als fax . Of hebben een faxapparaat is aangesloten op uw computer of niet , kunt u gescande documenten verzenden als fax . Wat je
Fax printer of fax software
Scanner Product Documents
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel uw faxmachine als een printer . Dit zal meestal automatisch gebeurt wanneer u de software voor een alles - in-een printer en een fax op uw computer te installeren . Zo niet , volg dan de instructies van de fabrikant voor het instellen van de printers . Als u niet beschikt over een faxapparaat aangesloten op uw computer hebt , kunt u gebruik maken van Windows XP om uw fax te verzenden . In Windows XP , klikt u op Start > Alle programma's > Configuratiescherm . Klik op Software en klik op de Add /Remove Programs knop om Fax Services toe te voegen . Open de Fax Console en klik op Extra > Fax configureren om de fax configuratiewizard te starten . Klik vervolgens Extra> Fax Printer Configuration om de fax te installeren printer voorkeuren . Zorg ervoor dat u de fax printer een naam die u kunt gemakkelijk herkennen , zoals het geven " Windows XP Fax . " Kopen van 2

Scan uw documenten . Indien nodig , reduceren ze naar grijswaarden en donkerder de tekst . In de meeste gevallen zult u in staat zijn om dit te doen met de software die bij de scanner is geleverd . Sla uw bestanden met behulp van een bestandsnaam kunt u later gemakkelijk vinden .
3

Open je afbeeldingen in een programma waarmee u meerdere afbeeldingen tegelijk selecteren en afdrukken , zoals Windows Picture Services . Selecteer alle foto's die u wilt verzenden en klik op " Print ". In printer opties , selecteer de gewenste fax -service als een printer . De fax- software zal automatisch openen , zodat u de fax kunt verzenden .
4

Voer de naam van de ontvanger , het faxnummer , en maak een voorblad . Een voorbeeld van uw fax of uw software zal je toestaan ​​om dit te doen . Previewen kan voorkomen dat veel fouten en is vooral belangrijk als je lange afstanden wilt verzenden van faxen .
5

Kijk de fax om te controleren of het goed stuurt . Gescande bestanden kunnen zeer groot zijn , en kan een tijdje duren om te verzenden. Let op eventuele fouten die u ontvangt van uw fax- software . U kunt contact opnemen met de ontvanger om ervoor te zorgen dat ze de fax in leesbare staat .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe installeer ik SMART Boards…
·Hoe te Connect 3 USB's Into 2 …
·Hoe maak je een IDE maken naar…
·How to Set Up een Webcam Surve…
·Nadelen van barcodes 
·Hoe USB Speakers verbinding 
·Hoe de Harddrive Upgrade in Uw…
·Hoe te Opnemen naar HDD Met X1…
·Dazzle DVC 100 Specificaties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Sticky Keyboard Clean 
·Hoe te interpreteren Laptop Specs 
·Hoe kan ik een laptop op een TV-scherm k…
·Wat kan de Kindle gelezen ? 
·Hoe de beste laptop voor College Bepaal 
·Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
·Hoe te lezen schoolboeken op een Kindle 
·Hoe koop ik meer RAM-geheugen voor mijn …
·Instructies om een eMachines M5309 Demon…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com