Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Mijn 4 - pin FireWire-kabel past niet in mijn HP Pavilion laptop
FireWire , ook wel bekend als instelling voor elektrotechnici 1394 of Sony i.Link , is een alternatief voor de universele seriële bus . FireWire kan de FireWire 400 -specificatie , of de FireWire 800 -specificatie , waarvan de laatste is backwards-compatible met de vroegere gebruiken . Sommige HP Pavilions zijn met minimaal een FireWire -interface naast de USB -poorten . Basics

De soort van houder de HP Pavilion gebruikt om FireWire- apparaten aansluiten op de computer hangt af van welke specificatie de Pavilion functies . Als de HP Pavilion gebruikt FireWire 400 , zal de notebook geleverd met een 4 - pins of 6 - pins aansluiting . Als het paviljoen gebruikt FireWire 800 , zal de notebook geleverd met een 8-pins aansluiting . 4 - pins connectors worden gebruikt voor niet-aangedreven apparaten , zoals digitale camera's , 6 - pins aansluitingen worden gebruikt voor gevoede apparaten , zoals externe harde schijven
Standaard Kabels

Sommige . FireWire-apparaten zijn een voorverpakte kabel gebruikt om de hardware te sluiten op de pc . Deze zijn standaard kabels , die een enkele interface . Bijvoorbeeld , zal een externe harde schijf met FireWire 400 gebruikt vaak geleverd met een kabel voorzien van een 6 - pins connector aan elk uiteinde van de kabel . Deze kabels zijn handig als de computer is voorzien van dezelfde connector als het apparaat , maar voor de rest zijn niet compatibel met de PC .
Tweetalige Kabels

Tweetalige kabels
of adapterkabels , eigenschap een soort connector aan het ene uiteinde van de kabel en een ander soort aan het andere uiteinde . Tweetalige kabels vaak moet apart worden aangeschaft uit het apparaat . Als de HP Pavilion maakt gebruik van een 6 -pins of 9 - pins aansluiting , maar uw FireWire-apparaat maakt gebruik van een 4 - pins connector , kunt u een tweetalige kabel gebruiken om het apparaat te verbinden met de pc . Het ene uiteinde van de kabel een 4 - pins connector , en het andere uiteinde moeten hebben , een connector compatibel zijn met de HP Pavilion .
Specificatie

Controleer de specificatie sheet opgenomen met uw HP Pavilion als u niet zeker weet welke FireWire- aansluiting van de computer gebruikt . Als u de specificaties van uw computer niet kunt vinden , kunt u erachter te komen wat voor soort FireWire-poort van de computer gebruikt bij het ​​tellen van het aantal contacten in het stopcontact . Het aantal contacten komt overeen met het aantal pinnen de houder gebruikt .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·De installatie van een PC -cam…
·Hoe kan ik zien de grootte van…
·Hoe Video Display Drivers bijw…
·Hoe maak je verbinding een Gig…
·Hoe maak je een Zwitserse Gear…
·Hoe je films opnemen op een pc…
·Hoe je je joystick Make Your D…
·Wat is een Molex kabel? 
·Hoe je je eigen Chill Pad Maak…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Logitech G - 15 Toetsenb…
·Waarom een Print Spooler Is geen verbind…
·Hoe te Undelete en herstellen van een be…
·USB Flash Drive instructies 
·Hoe RAR bestanden te compileren op een M…
·Hoe te verbinden van een laptop naar HDM…
·Hoe maak je een lokale printer installer…
·Hoe maak je een Microsoft Keyboard Insta…
·Hoe om te achterhalen hoeveel MHz uw com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com