Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
De installatie van een PC -camera met een nachtlampje
Web camera's uitgerust met een ingebouwde nachtlampje toestaan ​​om video op te nemen bij weinig of geen licht situaties . De installatie van deze apparaten is vergelijkbaar met het opzetten van standaard webcams , zij het met een paar kanttekeningen te houden voor het nachtlampje functie . Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw webcam te gebruiken voor online chats , video-opname of video telefoongesprekken tijdens de dag en 's nachts . USB-aansluiting

Alle webcams aansluiten op een computer via een USB-poort met een kabel die stroom levert aan de camera en maakt het mogelijk gegevens door te geven tussen haar en de computer . De poorten worden meestal aangeduid met de officiële USB- symbool, dat een pijl lijkt met twee vertakkende armen . Als de webcam heeft een nachtlampje ingebouwd, de USB-aansluiting ook zal het vermogen dat nodig is te leveren aan de macht van de nachtlampje .
Driver downloaden

Sommige webcam drivers
komen vooraf geïnstalleerd op Windows-computers , maar camera's met extra functies zoals nachtlampjes hebben vaak specifieke , vereiste stuurprogramma's om goed te functioneren . Deze drivers komen typisch op een installatie schijf verkocht met je camera , maar als uw webcam niet onder een dergelijke disc , kunt u de stuurprogramma's downloaden van de website van de fabrikant.
Montage en plaatsing

Veel webcams
onder andere een clip of een klem voor montage bovenop de monitor of computer toren . Om uw nachtlampje - enabled webcam monteren , moet u de clip opent of klem volgens de documentatie en zet de camera in de gewenste locatie voor het sluiten of vastzetten van de klem om het op zijn plaats te houden . Als uw webcam niet met dergelijke delen , kunt u de camera instellen op een plat oppervlak op ooghoogte , hengelen de lens als nodig is , om je gezicht vast te leggen voor Web chats en videogesprekken .
de Nightlight

de " nachtlampje " aspect van de webcam is vaak een LED of andere kleine lichtbron direct in de camera ingebouwd . Afhankelijk van uw webcam model , kan het nachtlampje automatisch of via een knop in te schakelen. Eenmaal geactiveerd , de lichtbron verlicht het gebied rond de camera , waardoor het vastleggen van video met minimale omgevingslicht . Zitten te dicht bij de camera zorgt ervoor dat het licht te weerkaatsen op je gezicht , wat resulteert in een beeld dat is te helder , terwijl het zitten te ver weg kan niet toestaan ​​dat het licht op je gezicht te bereiken , waardoor je verduisterd in de duisternis . Experimenteren met de afstand in uw video- chat of video - capture applicatie zal het bereik van de nachtlampje onthullen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Problemen met een HP Photosmar…
·Hoe Desktop Speakers aansluite…
·Hoe maak je 3D Vision kalibrer…
·Hoe de vingerafdruklezer Uitsc…
·Hoe te IR In een PC 
·Hoe Vergelijk Sound Systems 
·Medion P46000 Specs 
·Compaq LTN - 486s Specificatie…
·Mijn Logitech Quickcam werkt n…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Belkin USB Video Capture -apparaten 
·Hoe te Beeldscherminstellingen wijzigen …
·Compatibele cartridges voor de Epson NX4…
·Hoe maak je een Vista- laptop gebruiken …
·Hoe te halen een iMac 
·How Do You Werk de BIOS op een Alienware…
·Hoe uw computer inschakelen Het toetsenb…
·Hoe kan ik een extra Drive In een RAID 5…
·Hoe uw eigen notebook te bouwen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com