Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik een extra Drive In een RAID 5
RAID harde schijf configuraties , ook wel bekend als een Redundant Array of goedkope schijven , is een methode voor het verbeteren snelheid data en redundantie door het gebruik van meerdere harde schijven . De harde schijven zijn aangesloten op een RAID-controller om te communiceren met de computer . Een RAID 5 -configuratie heeft drie of meer schijven in de array . Een aandrijving bevat de locaties van alle gegevens op de andere stations in het geval van een harde schijf defect . De overige schijven hebben data gelijkmatig verdeeld over hen. U kunt een extra harde schijf toe te voegen aan de array op de nieuwste RAID-adapters , met behulp van een methode genaamd dynamische disk resizen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Harde schijf met dezelfde capaciteit van de huidige schijven
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit . Verwijder uw stroomkabel . Opstijgen eventuele extra kabels aan de achterkant van uw computer . Kopen van 2

Open uw computerkast . Het openen van uw computerkast kan heel eenvoudig zijn of een beetje ingewikkelder , afhankelijk van het type van de zaak die u gebruikt . Gemeenschappelijke opening van de behuizing methoden omvatten het openen van een zijpaneel met een klink of knop , los het paneel aan de achterkant van de computer of schuiven het zijpaneel .

Schuif de nieuwe harde schijf in 3 de vaste-schijfruimte . Deze baai bevindt zich meestal aan de voorkant van de computerbehuizing . Schroef het station in het compartiment , indien nodig.
4

Sluit de harde schijf is opgenomen interfacekabel aan de achterkant van de harde schijf . Zoek een lege voeding connector en bevestig deze aan de poort aan de rechterkant van het station . Als u een open voedingsaansluiting niet kunt vinden , volg dan de kabels die uit de achterkant van de voeding .
5

Sluit het andere uiteinde van de harde schijf -interface kabel om de RAID-adapter interfacesleufklep , bovenop de kaart . Sluit uw computer zaak en sluit de kabels .

Boot 6 in uw RAID-adapter controllerprogramma . Sommige RAID-adapters te gebruiken programma's toegankelijk op laars , met behulp van een toetsencombinatie om de software up te brengen . Andere adapters hebben programma's die worden gebruikt in het besturingssysteem . Kies de optie voor dynamische RAID resizen in uw RAID- software . Kies de nieuw geïnstalleerde harde schijf te worden toegevoegd aan de RAID-array .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een Hot pluggable s…
·Hoe je Toshiba harde schijven …
·Hoe maak je Stuur een CSD Comm…
·De Hard Drive Licht op mijn la…
·Hoe de beste Network - Attache…
·Hoe je de harde schijf te verw…
·Wat is een Dual - Layer Brande…
·Hoe de Verizon Wireless Broadb…
·Hoe je Logitech 9000 installer…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een D620 harde schijf upgrad…
·Hoe te identificeren een GeForce 
·Hoe kan ik zien of mijn Printer is voorz…
·Hoe te openen een Compaq Presario 1220 
·Hoe kan ik een driver in HP Officejet 56…
·Hoe de Maintenance Counter Reset op een …
·HP Officejet Pro L7780 Specs 
·Hoe kan ik afdrukken op een 5x8 Index Ca…
·Flashdrives die lijken op andere dingen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com