Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Fujitsu harde schijf herstellen
Net als met andere harde schijven , wanneer de Fujitsu harde schijf stopt met werken , moet u bepalen of het een mechanisch probleem of een software probleem dat de storing veroorzaakt . Vind softwarekwestie de Fujitsu schijf te herstellen , maar een specialist moet een mechanisch defect reparatie gevolg van de dure apparatuur die nodig is voor de werkwijze . Om de mechanische harde schijf koppen repareren , moet je een harde schijf hoofd reparatie tool, die kan kosten maar liefst $ 1000 , met ingang van mei 2011. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaiers
Tower PC
besturingssysteem Windows -schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een 2.5 - naar - 3.5 converter connector een mislukte Fujitsu laptop harde schijf . Dit zal u toelaten om het te sluiten op uw bureaublad . Gebruik anders een nieuwe normale IDE- datakabel voor een desktop Fujitsu harde schijf . Kopen van 2

Koppel alle kabels van een werkende desktop toren en zet het zo de achterkant naar u toe . Maak de bouten van de rechter - zijpaneel of verwijder de zaak betrekking .

Kijk 3 aan de pennen aan de voorzijde van de Fujitsu laptop harde schijf om te zien of er een " Master " of" instelling Slave " . Sommige harde schijven zijn gemaakt om deze instellingen automatisch te detecteren , terwijl anderen moeten handmatig worden ingesteld . Verplaats de plastic doppen in de juiste pin instelling als u nodig hebt om het handmatig in te stellen als een ' Slave '. Volg het schema label op de harde schijf om deze .

Plaats 4 doen de doden Fujitsu schijf in een van de extra harde schijf bays aan de voorkant van de computer . Sluit de voeding connector en een nieuwe data -kabel aan op de harde schijf . Sluit het andere uiteinde van de gegevenskabel aan op de connector op het moederbord . Druk stevig tegen de connectoren om een ​​goede verbinding te verzekeren .
5

Sluit de kabels aan op de desktop toren en zet hem aan . Wacht tot Windows te starten .
6

Navigeer naar " Computer " en zoek naar een extra driveletter als " D ", "E " of " F " Dit zal aangeven dat het de laptop harde schijf . Klik op het pictogram van het station twee keer om het te openen . Klik en sleep de bestanden die u wilt redden op de "Documenten" -bestand of " Bureaublad " van de toren computer . De opening van de schijf als een slave-aandrijving op de werking computer geeft aan dat dit waarschijnlijk slechts een corrupt bestand kwestie, die u kunt oplossen .
7

Klik en sleep de bestanden die u wilt redden aan de "Documenten" -bestand of " Bureaublad " van de toren computer .
8

Sluit de toren computer uit en ontkoppel alle kabels . Koppel de Fujitsu rijden van de kast en sluit deze opnieuw in de originele computer . Macht op deze computer en plaats de Windows-besturingssysteem schijf in de DVD /CD-lade . Herstart de computer .
9

Druk op een toets om de installatie van het besturingssysteem te starten . Kies "Custom" toen hem gevraagd welk type installatie u wilt . Kies ervoor om de harde schijf met een "Complete" -formaat te formatteren . Verwachten dat het proces om een uur of twee duren , afhankelijk van de harde schijf grootte . Als de harde schijf -formaat proces ervaringen kwesties en niet kan voltooien , dan is de software schade heeft mechanische schade en een harde schijf reparatie specialist nodig om het te repareren .
10

Volg de instructies van de installatiewizard om de ramen te voltooien installatie van het besturingssysteem , als de indeling proces correct ingevuld .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is het verschil tussen Ata…
·Hoe Vergelijk Dual Processor &…
·Hoe te verbinden de XBox 360 o…
·Hoe maak je een Floppy convert…
·Partition Magic Tutorial 
·Hoe Smart Media geheugenkaarte…
·Hoe om te ontdekken wat uw VCo…
·Hoe de overdracht van een oude…
·Hoe maak je Windows kopiëren …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·MC - 22 Aanwijzingen 
·Mac Pro Vs . MacBook Pro voor Film Makin…
·Motorola SURFboard SB5101 Setup 
·Hoe kan ik een Toshiba M35x laptop harde…
·Kun je spelen Mpeg4 Bestanden van een Fl…
·Het opladen van de iPad in slaapstand 
·Hoe te Clean My PC Tower 
·Hoe Set Up U- vers op mijn laptop 
·Hoe je inktcartridges Bypass nu erkend o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com