Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Partition Magic Tutorial
Partitioneren is heel nuttig . Het houden van uw gegevens in een partitie afzonderlijk van uw besturingssysteem , bijvoorbeeld , betekent dat als uw besturingssysteem crashte volledig kunt installeren zonder dat uw gegevens . Als u wilt partitioneren van uw harde schijf , Partition Magic is een programma van Symantec is ontworpen om u te helpen al deze dingen te doen. Windows Gebaseerd vs opstartbare cd

Er zijn twee manieren om Partition Magic gebruiken : . Via de Windows-interface of rechtstreeks vanaf een bootable CD

De versie van het programma u installeren en uitvoeren in uw Windows -omgeving kan niet manipuleren van de harde schijf van uw besturingssysteem actief is uit - om deze reden is het best om het Windows-programma alleen gebruiken om externe harde schijven , of een andere dan de Windows harde schijf te configureren is geïnstalleerd
.

de versie van het programma die laarzen van CD uw primaire Windows partitie kan bewerken, omdat het draait een compleet besturingssysteem vanaf cd , maar een back -up van uw gegevens voordat deze is altijd een goed idee .
< br > Interface

Het programma
is ontworpen om zo gemakkelijk te gebruiken als mogelijk is , in de eerste plaats zichzelf te presenteren als een reeks van ' wizards '. Of u wilt een partitie verkleinen , maak een nieuwe partitie van lege ruimte of een combinatie van twee partities , u hoeft alleen selecteer een taak van de toepasselijke naam " Kies een taak " venster .
Booten van CD

Als je nog nooit van cd hebt opgestart op een pc voordat het proces kan moeilijk zijn . Wanneer u de computer aanzet u in het kort de naam van de fabrikant en een paar instructies. Een instructie vertelt u hoe u Setup , een ander vertelt u hoe u het opstartmenu te openen. Druk op de toets die nodig om naar het opstartmenu te gaan; het is vaak F12 . Als uw computer niet over dergelijke instructies op het scherm de bijbehorende documentatie te raadplegen om uit te vinden hoe te starten vanaf cd .
Beperkingen

Symantec
heeft niet vrijgegeven een stabiele versie van Partition Magic op de markt sinds 2004 , zodat het programma is beperkt in een aantal belangrijke opzichten .

Allereerst , de geïnstalleerde versie draait alleen op Windows --- verlaten van Mac-en Linux-gebruikers uit . De opstartbare versie kan technisch draaien op Mac -en Linux -machines , maar kan de partities die besturingssystemen gebruik niet bewerken --- het is in staat om te bewerken alleen NTFS en FAT32 .

Ook kan Partition Magic niet werken met harde schijven groter dan 300 GB , in de huidige wereld van 1000 gigabyte schijven beperken het nut ervan voor minder dan $ 100.Finally , het programma niet kan worden op Windows Vista of Windows 7 -machines geïnstalleerd , als van oktober 2009 van Symantec zei niets over de plannen om versies vrij te maken voor deze nieuwere besturingssystemen .

Wie op zoek is naar een programma dat deze beperkingen kunnen overwinnen moeten kijken op de GParted live CD ( gratis te downloaden , zie bronnen ) . Dit is een open source product dat beperkingen Partition Magic 's overwint .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe om afbeeldingen te downloa…
·Wat is het verschil tussen Cor…
·Hoe maak je Sluit een draaitaf…
·Wat is UTP bekabeling 
·Burning Smell & rook uit de DC…
·Hoe om bestanden te herstellen…
·Hoe te kopiëren van een opsta…
·Hoe kan ik mijn router instell…
·Hoe te Disk Partition Shrink o…
  Related Articles
iPad Tutorial 
iPad Interface Builder Tutorial 
PCI grafische kaart Tutorial 
Video Capture Card Tutorial 
Pen Tablet Tutorial 
Hoe een HP TouchSmart 600-1050 Tutorial …
Windows XP Geluidskaart Tutorial 
Tutorial voor Source Dedicated Server 
Groepsbeleid Logon Script Tutorial 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik in een Computertoets 
·Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
·Hoe maak je Voeg een grafische kaart met…
·Wat zijn de vier principes van Computer …
·Hoe te Paper Stuur naar andere printers 
·Wat is CPU Ratio ? 
·Hoe maak je een Pasfoto op een HP C6180 …
·Hoe maak je een gekrast LCD-scherm 
·Toshiba P15 - S479 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com