Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Memorex Discs
Memorex , een producent van afneembare en draagbare computer geheugen apparaten , produceert een breed scala van opneembare compact discs . Elke schijf een specifieke functie en heeft zijn eigen unieke kenmerken , zoals de geheugencapaciteit en schrijfsnelheid . Als je niet te leren over elk type schijf , kunt u er een die niet compatibel is met uw type schijf of het type media dat u wilt opslaan op het te kopen . Bijvoorbeeld, moet u een aantal schijven voor het opslaan van gegevens , en anderen gebruiken voor het opslaan van video . CD-R- schijven LightScribe
p Met Memorex 's LightScribe- schijven , kunt u afzien van het toepassen van papieren etiketten of merken uw schijven met viltstiften . Als u een LightScribe- compatibel station , kunt u maximaal branden op 700 megabytes aan data op een zijde van de schijf , evenals vector afbeeldingen en tekst van toepassing op de andere , allemaal op hetzelfde moment . De resulterende label zolang de schijf niet mee , en het is krasvast . Deze schijf kan duizenden documenten en tot 80 minuten audio bevatten.
CD - RW High Speed ​​Disk

De CD - RW High Speed ​​Disk van Memorex is compatibel met drives die snelheden hebben zo laag als 4x en zo hoog als 12x . U kunt de gegevens branden op deze high- density disks , verwijder ze , en doe het dan allemaal weer tot 1000 keer voordat u tekenen van degradatie . Deze schijven zijn geoptimaliseerd om data op te slaan , vanwege hun lange leven , ze zijn perfect voor de taak van de harde schijf back-up . Ze hebben een capaciteit van 700 megabyte .
16x DVD-R- Cool Kleuren Schijf

De 16x DVD -R- Cool Color Disks van Memorex komen in uw keuze van oranje , blauw , rood , zwart of paars . Met deze gedurfde , lichtbestendige kleuren , kunt u eenvoudig kleuren code van uw mediacollectie . De schijven kunnen maximaal 4.7 gigabytes aan gegevens , wat betekent dat u kunt tot 120 minuten video aan elk . Als uw opslag behoeften center meer rond audio , kunt u de schijven gebruiken om overal op te slaan van 800 tot 1.000 nummers , afhankelijk van gemiddeld songlengte . De 16x schrijfsnelheid zorgt voor compatibiliteit met de snelste , hoogste kwaliteit schijven .
Blu - ray Disk

Memorex 's
Blu - Ray disks zijn compatibel met blauwe violette laser -technologie , wat betekent dat dat je high - definition televisie kan opnemen in high fidelity en behouden elk detail . Deze schijven kunnen maximaal 25 gigabyte aan gegevens en hebben een schrijfsnelheid van tussen 1x en 4x . Op 25 gigabyte , deze Blu - Ray schijf kan vijf keer de hoeveelheid gegevens van Memorex 's DVD - R's . Merk echter op dat deze schijven zijn alleen compatibel met Blu - Ray spelers . Ze zullen niet werken in normale computer disk drives en DVD-spelers .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Over de Tungsten C Palm Pilot 
·Zes Onderdelen van een Compute…
·Schoon Protocol Kamer 
·Hoe kan ik opnieuw uitlijnen v…
·Hoe maak je een Flash Toshiba …
·Hoe gegevens Transfer naar iSe…
·De CD-speler zal niet spelen e…
·Wat is een Dual Layer schijf? 
·Hoe je het lettertype wijzigen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Welke Desktop Speakers werken goed met d…
·Top 8 manieren om snelheid van uw comput…
·Hoe krijg ik gegevens uit een Basic Stam…
·Hoe te Xerox DocuMate 150 Software insta…
·Hoe te Tweak uw grafische kaart aan ' Ae…
·Acer Aspire 5920G Specs 
·Specificaties van de Intel GMA 950 
·Tekenen dat de geluidskaart op je laptop…
·Hoe maak je video roept een Toshiba Sate…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com